B009 Sydän sydämessä, kristalliluola

Väri: turkoosi/vihreä.
Väri sekoitettuna: syvä turkoosi.
Tasapainopullon B009 avainasiat: Matkan alku, yksilöitymisen prosessi. Luovuus tehdä tarvittavat asiat, luovuus ja ilmaisu sydämestä. Omien tunteiden tunnistaminen ja niiden ilmaiseminen selkeästi. Leikkisyys ja luonnollisuus.
Pääteema: Omakohtaisen totuuden etsiminen, uudet alut matkalla sisimpään.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle rintakehän ja selän alueilla.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2024.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd