B011 Essealainen pullo 1, Kukkaisköynnös

Väri: kirkas/pinkki.
Väri sekoitettuna: vaaleanpunainen.
Tasapainopullon B011 avainasiat: Vastuunottaminen ajatuksista ja tunteista. Pullo liitetään rakkauteen, lämpöön ja ehdottomaan itsensä hyväksymiseen. Tämä tasapainopullo saattaa auttaa oppimaan rakkauden vastaanottamista ja myös antamaan sitä muille, olemaan nöyrä itsensä hyväksymisessä sekä pääsemään yli itsensä epäilemisestä.
Pääteema: Mielen kirkkaus rakastaa sisäistä sielua, tunne ehdottomasta (oman itsen) rakkaudesta.
Muuta: kuuluu Uuden ajan lapsi -sarjaan, Pelastus- sekä Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: lantiolle, alavatsaan ja -selkään sekä kurkun alueelle.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2023.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd