36%Tuote loppu

B016 Violetti kaapu (Parasta ennen 09/2018)

Väri: violetti/violetti.
Väri sekoitettuna: violetti.

Tasapainopullon B016 avainasiat: Täydellinen uudelleen arviointi. Muutosten kokeminen johtaa uuteen suuntaan. Todellisen rauhan etsintä.
Pääteema: Herääminen todelliseen itseen ja palveluun, henkinen antautuminen.
Muuta: kuuluu laajennettuun Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2018.

Pakkauskoko: 50 ml

35,00  22,50 

Varasto loppu

”Pullo 16 kutsui häntä, koska se voisi auttaa tukemaan häntä päästämään irti rakkaan menetyksestä aiheutuneesta surusta ja auttamaan hänen omassa hengellisessä ymmärryksessä todellisen rauhan löytämiseksi. Se sallisi hänen vapauttaa hieman piilotettua vihaa sekä auttaa antamaan hänelle voimaa ja päättäväisyyttä jatkaa, kun tuntuu siltä, että hänen maailmansa hajoaa.”
– Pauline

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Tämä pullo on -35 % alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 09/2018. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd