36%Tuote loppu

B019 Eläminen aineellisessa maailmassa (Parasta ennen 10/2018)

Väri: punainen/purppura.
Väri sekoitettuna: magenta.

Tasapainopullon B019 avainasiat: Uudistuminen, tasapaino kehon ja mielen välillä. Turhautumisesta, halveksunnasta ja raivosta irtipäästäminen.
Pääteema: Uuden energian saavuttaminen, uudistuminen kehossamme ajatusten muutoksessa.
Suositeltava käyttöalue: koko alakehon alue sekä hiusraja.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 10/2018.

Pakkauskoko: 50 ml

35,00  22,50 

Varasto loppu

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Tämä pullo on -35 % alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 10/2018. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd