B020 Tähtilapsi

Väri: sininen/pinkki.
Väri sekoitettuna: vaalea violetti.

Tasapainopullon B020 avainasiat: Rauha kommunikoida välittämistä ja rakkautta itselleen sekä muille. Myötätuntoinen kommunikaatio. Pullon värienergiat yhdistyvät lämpimäksi rakkaudeksi ja mahdollisuudeksi anteeksiantoon, jotka tuovat mukanaan ehdottoman itsensä hyväksymisen hoivaamisen kautta.
Pääteema: Ehdottoman rakkauden ja intuition kommunikaatio, hyvä käyttöpullo myös lapsille.
Muuta: kuuluu Chakrasarjaan ja Uuden ajan lapsi -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle kehoon.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd