B022 Herääminen, Uudelleensyntyjän pullo

Väri: keltainen/pinkki.
Väri sekoitettuna: vaalea koralli.

Tasapainopullon B022 avainasiat: Uusi alku ilolle ja itsensä hyväksymiselle.

Pääteema: Uusi näkökulma uudelleen aloittamiseen, rakkautta ilman riippuvuutta. Hengen uudestisyntyminen ja herääminen omassa itsessä tuo uutta tietoisuutta tai käsitystä elämästä. Lämmön, ystävällisyyden ja oman itsemme hyväksymisen kautta ehdoton rakkaus ja hoiva (pinkki) ilmaistaan uudella ymmärryksellä siitä, miten elää jopa tavallista elämää tietoisuudella ja ilolla (keltainen).

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd