B025 Florence Nightingale pullo

Väri: purppura/magenta.
Väri sekoitettuna: purppura.

Tasapainopullon B025 avainasiat: Pioneerihenkisyys muiden palveluksessa. Kestävyys ja kyky saada aloitetut asiat päätökseen. Mystikko; henkilö, joka on inspiroitunut kaikkiallisesta inspiraatiosta.
Pääteema: Edistyksellinen asenne, oman henkisen palvelun etsiminen.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2024.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd