B028 Neiti Marion

Väri: vihreä/punainen.
Väri sekoitettuna: punainen.

Tasapainopullon B028 avainasiat: Sydämen herääminen. Feminiinisen ja maskuliinisen, intuitiivisen ja analyyttisen puolen tasapaino. Tila kanavoida energiaa.
Pääteema: Voima löytää oma tila, uusi alku.
Suositeltava käyttöalue: koko keskivartalon ympäri.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Muutama viikko konsultaation jälkeen sain ystävältäni viestin. Aura-Soma konsultaatiosta hänen mukaansa oli lähtenyt Equilibrium tasapainopullo B028, Neiti Marion ja hän oli heti aloittanut työskentelyn pullon kanssa. ”Minun täytyy vain kertoa”, hän kirjoitti, ”En osaa selittää, mitä minulle tapahtuu, mutta aistin kuitenkin muutoksen minussa hyvin hienoaineisella tasolla. Olen alkanut näkemään asioita eri tavalla. Olen aloittanut joogaamisen ja teen aikaa itselleni. Kun katson nyt peiliin, en enää näe ”isoa, lihavaa nahjusta”. Itse asiassa pidän itsestäni ja olen iloinen voidessani olla minä.”

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd