B035 Rakastava ystävällisyys

Väri: pinkki/violetti.
Väri sekoitettuna: lila.

Tasapainopullon B035 avainasiat: Tämä tasapainopullo omaa muuntautuvaa, irrottamisen energiaa. Se liitetään ehdottomaan rakkauteen suhteessa muiden palveluun sekä kaikkialliseen rakkauteen.
Pääteema: Palvelu ehdottoman rakkauden kanssa, lähestyminen henkisyyttä rakkauden kautta.
Suositeltava käyttöalue: koko keho.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Tässäpä vaikutelmani väripullosta 35. Ensimmäinen uneni väripullon käytön jälkeen koski lastani, joka on kohta lähdössä pois kotoa. Ilmeisesti asia askarruttaa. Kun heräsin, mieleen tulvi myös sellaisia vaaleanpunaisia asioita, kuten hoivaaminen ja kosketus. Olen kärsinyt lantion alueella olevasta kivusta, joka ilmenee aina stressitilanteissa. Se on nyt helpottanut lähes kokonaan. Johtuisiko pullon käytöstä? Välillä pullo muistuttelee, että hyväksyn kaikki asiat, mitä minulle on tapahtunut ja niin teenkin. Unohdin mainita, että viihdyn työssäni asiakaspalvelussa ja kohtaan enimmäkseen mukavia asiakkaita!” – Liisa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd