27%

B037 Suojelusenkeli tulee maahan (Parasta ennen 01/2022)

Väri: violetti/sininen.
Väri sekoitettuna: kuninkaansininen.

Tasapainopullon B037 avainasiat: Muuttuva kommunikaatio, rauhallisuus ja harmonia omassa olemuksessa. Henkinen kommunikaatio, yhteys enkelten kanssa sekä inspiraatio.
Pääteema: Tasapainoisen kommunikaation hoivaaminen ja suojeleminen.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja sekä kaulan ja niskan alue.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

30,00 

1 varastossa

”Olen nyt käyttänyt siniviolettia suojelusenkeliä pari viikkoa. Pullo on taas nimensä mukainen. Se on auttanut hyvin toipumaan turkoosista luovasta kaudesta. Se poistaa stressiä ja rentouttaa. Vatsa toimii hyvin, niinkuin sinivihreänkin pullon aikana. Nukun selvästi paremmin. Tosin ensimmäisenä yönä näin jotakin hyvin kummallista unta. Jos sinivihreä pullo oli lempeä äiti ja turkoosi sukupuoleton, niin tämä saattaa olla järkevä ja turvallinen isä. Sinivioletti tuntuu poistavan päässä pyöriviä liikoja ajatuksia ja lisää kapasiteettia tehdä hyvin monenlaisia asioita saman päivän aikana. Sekä käytännöllisiä että henkisiä. Turkoosin aikana mikään ruuanlaitto ja siivous ei kiinnostanut. Nyt kotikin on suurin piirtein kunnossa. Ja tietysti uusi pullo on auttanut selviämään aggressioista!” – Ulla

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 01/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd