B038 Trubaduuri 2, Erottelukyky

Väri: violetti/vihreä.
Väri sekoitettuna: syvänvihreä.

Tasapainopullon B038 avainasiat: Menneisyyden vaikeuksista irtipäästäminen, jotta sydän voi olla vapaa ilmaisemaan totuuttaan. Johtaa transformaatioon omassa itsessä.
Pääteema: Tasapaino tietoisen mielen ja alitajunnan välillä, siirtyminen ajattelemisesta tuntemiseen.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja, sydämen ympärille ja selkään aina selkäranka mukaan lukien.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd