B043 Luovuus

Väri: turkoosi/turkoosi.
Väri sekoitettuna: turkoosi.

Tasapainopullon B043 avainasiat: Luova kommunikaatio olemuksen tunnepuolen kautta. Yksilöllistymisen prosessi avautuu. Luovuus kaikilla tasoilla.
Pääteema: Kommunikaatio tunnepuolelta, luota sieluusi.
Muuta: kuuluu Uuden ajan chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko rintakehän alue selkäranka mukaan lukien.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”Turkoosi pullo on toiminut nimensä (luovuus) mukaisesti: se toimii heti. Ensimmäisellä sipauksella piti heti huokaista, ja siis rentoutua, antaa mennä… Sitten kohta otin jo kirjahyllystä luovan visualisoinnin kirjan, jossa luki, että pitää kulkea virran myötä… Seuraavana aamuna päässä pyöri intiaanilaulu, ”kanootin kapean, vesille työnsin, seuraan nyt majavaa vaeltavaa”. Pullossa saattaa asua myös vesihiisi! Osallistuin kirjoittajakurssille ja olen ollut sen jälkeen hyvässä kirjoitusvireessä.” – Ulla

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd