B045 Rakkauden henkäys

Väri: turkoosi/magenta.
Väri sekoitettuna: violetti.

Tasapainopullon B045 avainasiat: Tarve tuoda esille kaikkiallinen rakkaus suhteessa olemuksen tunnepuoleen. Hengen/hengityksen tulemisen ja menemisen lahja, hetki hetkeltä. Rakastava ystävällisyys ja myötätunto.
Pääteema: Lahja ja tarve antaa sekä vastaanottaa rakkautta.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle kehoon.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Aura-Soma konsultti Chris Cain jakoi tämän mielenkiintoisen Equilibrium käyttökokemuksen Aura-Soma® Friends facebook sivuilla joulukuun 2015 alussa:
”Vaikka en tee mitään lääketieteellisiä diagnooseja, halusin jakaa ystäväni käyttökokemukset hänen työskennellessään tasapainopullon 45 kanssa. Rakas ystäväni katsoi, että pullo 45 tukisi hänen yrityksiään painon pudottamisen suhteen. Useiden vuosien ajan hän oli ollut mukavuussyöjä ja kun aloimme tutkimaan pullon 45 merkityksiä, kävi selväksi, miksi hän ajatteli sen tukevan häntä. Hän tunsi pullon toimivan syvällä olemuksessaan, herättäen ylhäältä tulevan rakkauden virtauksen ja vastaanottamansa tuen hän uskoo olevan suora syy uusiin voimiin laihdutuspyrkimyksissään. Pullon kanssa työskennellessään hän alkoi myös muuttaa käsitystään siitä, mitä hän halusi saavuttaa. Tämä itse asiassa johti hänet ”laihtumistehtävän” hylkäämiseen. Joitakin viikkoja pullon 45 käytön jälkeen hän huomasi, että hänen vaatteensa olivat huomattavasti löysempiä kuin ennen ja hän oli jatkuvasti säätänyt vaatteitansa jo jonkin aikaa. Uteliaisuudesta hän nousi vaa’alle ja tajusi, että hän oli saavuttanut painon pudotuksensa tavoitteen vaivattomalla tavalla. Tarkemmin pohtien hän myös huomasi lopettaneensa mukavuussyömisen ja häntä lainatakseni, hänen ”painonsa oli normalisoitunut”.
Minulle tämä osoittaa sen, kuinka voimakkaita käyttökokemukset voivat olla työskenneltäessä Aura-Soman kanssa.”

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd