B046 Vaeltaja

Väri: vihreä/magenta.
Väri sekoitettuna: syvä jadenvihreä.

Tasapainopullon B046 avainasiat: Yksityiskohtien huomioiminen paljastaa totuuden yksinkertaisuudessa. Usko, luottamus, kaikkiallinen rakkaus ja luova voima. Kotoisuus kaikkialla.
Pääteema: Sisäisen voiman löytyminen ja rakkauden uusi alku.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle kehoon sydämen tasolla selkäranka mukaan lukien.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd