B050 El Morya

Väri: vaaleansininen/vaaleansininen.
Väri sekoitettuna: vaaleansininen.

Tasapainopullon B050 avainasiat: Mahdollisuus siirtyä syrjään salliaksemme kommunikaation tulla kauttamme oman itsen sijaan. Rauha ja sisäinen tyyneys. Korkeampi tahto ja mielenselkeys.
Pääteema: Tietoisuuden takana oleva voima, valmius elää elämää harmoniassa kokonaisuuden kanssa.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: kaulan ja niskan ympäri.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd