B052 Lady Nada

Väri: vaaleanpunainen/vaaleanpunainen.
Väri sekoitettuna: vaaleanpunainen.

Tasapainopullon B052 avainasiat: Kommunikaatio itsensä hyväksymiseen perustavalla ja syvällä tavalla. Vastaanottavaisuus ja kyky antaa rakkautta.
Pääteema: Ehdottoman rakkauden kokeminen ja sitä kautta kasvaminen.
Muuta: kuuluu Mestari- ja Tantrisen valaistumisen sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: ympäri kehoa alavatsan alueella.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2024.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Aloitin siis eilen 52:n ja 103:n, joita olen jo jonkin aikaa herkutellut katselemalla näitä kahta – yhtäaikaa. Kun eilen sekoitin Lady Nadan se ei olisi voinut olla kauniimpaa! Se kimalteli samoin kuin kesällä ostamani vaaleanpunainen Diamont huulipuna ja kynsilakka. Olen jo tietämättäni käyttänyt Lady Nadaa väreissä kesäkuusta asti – hiffasin sen vasta nyt! Syksyllä vaatekaappiini ilmaantui yli 30 vuoden jälkeen vaaleanpunaista ja roosaa. Se kertoo ilmeisesti siitä, että olen jälleen löytämässä aidon rakkauden ja sen tuoman olotilan. Olen perusväriltäni niin sininen kuin voi olla, rauhallisuuden perikuva. Sininen on ja pysyy, mutta joudun jälleen pyörtämään sanani, etten koskaan osta vaaleanpunaista vaatekappaletta… koska niin on vaan nyt käynyt! Tosin ne vivahtavat roosan kautta vaaleaan lilaan ja sinertäviin sävyihin.” – Linda

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd