B053 Hilarion

Väri: vaaleanvihreä/vaaleanvihreä.
Väri sekoitettuna: vaaleanvihreä.

Tasapainopullon B053 avainasiat: Oman totuuden löytäminen. Uudistuminen, totuudellisuus, potentiaali oikean paikan löytymiseen. Sydämen tasapaino puhdistautumisprosessin jälkeen.
Pääteema: Tie, totuus ja elämä. Puhdas sydän, tarkoituksen puhtaus.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: ympäri kehoa sydämen alueella.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Tyttärestäni sen verran, että Aura-Soma on toiminut! Olen joka ilta hieronut seosta lapseni varpaisiin ja jalkoihin, se on ollut hänelle hirmu tärkeää, samoin kuin kivet, jotka sai mukaansa. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta lapsi on ollut kuin unelma. Iloinen, puhelias ja kertakaikkiaan ihastuttava. Eikä ole raivonnutkaan, suuttunut kyllä, mutta ”terveellä” tavalla.” – Satu

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd