B054 Serapis Bey

Väri: kirkas/kirkas.
Väri sekoitettuna: kirkas.

Tasapainopullon B054 avainasiat: Kärsimyksen, ristiriitojen ja tuskan ymmärtäminen. Sisäisen sateenkaaren herättäminen.
Pääteema: Valon voima, laajeneva tietoisuus, puhdistava kaikilla tasoilla.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle keholle.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2024.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”Ensimmäisenä yönä kirkkaan pullon käytön jälkeen heräsin tasan klo 00.00 uneen, jossa istuin oman (punaisen) autoni ratin takana ikkuna auki, ja viereeni ajoi mies moottoripyörällä. Mies otti kypärän pois ja, kun hän nosti päänsä ja kohdisti silmänsä mun silmiin, tapahtui mieletön valoilmiö. Aivan kuin supertehokkaat (valkoiset) valonheittimet olisi kohdistettu muhun. Uni oli voimakkain kokemus, mitä mulla on koskaan ollut. Aivan huikea valo. Tähän siis heräsin. Olen sen jälkeen palannut unen tunnelmaan aina, kun mieli alkaa huolestua tulevasta. Unen myötä mulla on sellainen olo, että olen todellakin täysin turvassa ja korkeammat tahot pitää huolen, että elämä menee juuri niin kuin sen pitääkin.” – Tiina

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd