B056 Saint Germain

Väri: lila/lila.
Väri sekoitettuna: lila.

Tasapainopullon B056 avainasiat: Päästä yli halusta olla näkymätön. Toimia katalysaattorina maailmassa.

Pääteema: Kielteisten ajatusten vapauttaminen kaikilla tasoilla.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Ensi vaikutelma on, että pullo rauhoittaa ja tasapainottaa sekä antaa erittäin sikeän yöunen. Tänään sitten lähdin pirteänä tekemään jouluostoksia ja päätin poiketa siskoni kautta näyttämään hänelle uuden asunnon pohjapiirrustusta. Hänpä sitten erehtyi taas arvostelemaan asunnon pienuutta ja mulla paloi hihat. Annoin tulla oikein kunnolla ja siinä samassa saivat myös muutkin kuulla kunniansa… Noh, tätä ”puhdistautumista” vanhoista tavoista ja tottumuksista (energioista) on tapahtunut minulle viime aikoina usein. Jotenkin kaikki negatiivinen nalkuttaminen ja paasaaminen raivostuttaa todella paljon. Kääk, mihinköhän tämä vielä vie… Mielestäni nykymaailmassa kannustetaan aivan liian vähän tekemään omia positiivisia päätöksiä. Aina osataan kritisoida ja arvostella toisten päätöksiä. Mietin usein kuinka paljon hyvää kannustava energia saisi aikaiseksi. Tuntuu välillä siltä, että maailmassa tuijotetaan vain virheisiin ja epäolennaisiin asioihin, eikä nähdä asioiden kauneutta ja hyvyyttä. Osataan kyllä kadehtia toisia, mutta ei iloita.” – Marika

”Pullo 56 tuli erityisen stressaavassa vaiheessa minulle. Tässä kohtaa pelot räjähtivät esiin ja aloin myös puhumaan niistä ääneen miehelleni. Tuli varmuus ja uskallus olla riippuvainen hänestä. Olen aina ollut kovin itsenäinen ja liiankin pärjäävä ja miehisellä energialla on menty eteenpäin. Pehmeä ja haavoittuva minä on ollut jossain syvällä sisälläni huolellisesti piilossa. Kroppa on aina reagoinut tähän vahvasti ja tätä vahvaa minää on yritetty avata homeopatialla, minun kohdallani se ei vain toiminut, koska tuli muita ongelmia enemmän (muuten homeopatia on minulla kyllä auttanut, vaikkei juuri tähän auttanutkaan).
Tasapainopullolla ovat kaikki tulleet pehmeästi vähitellen esiin, ikäänkuin salaa hiipimällä.” – Anu

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd