B059 Lady Portia

Väri: vaaleankeltainen/vaaleanpunainen.
Väri sekoitettuna: vaalea koralli.

Tasapainopullon B059 avainasiat: Tasapaino ja harmonia. Oman itsen tuomitsemisesta irtipäästäminen helpottaa syrjinnässä ja tasapainossa. Tieto itsensä hyväksymisen ja rakkauden löytymisen myötä.
Pääteema: Tuomitsemattomuus ja erottelukyky.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri alavatsan alueella.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd