Tuote loppu

B062 Maha Chohan

Väri: vaalea turkoosi/vaalea turkoosi.
Väri sekoitettuna: vaalea turkoosi.

Tasapainopullon B062 avainasiat: Valo yksilöllistymisen polulla. Sydämen kommunikaation selkeys. Kyky luovuuteen ja kuuntelemiseen.
Pääteema: Universaalin tietoisuuden meri. Älyn ja hengellisyyden yhteys.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän tasolla sekä kaulaan ja niskaan.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

Varasto loppu

”Tämä turkoosipullo on todella mielenkiintoinen. Olen nukkunut kuin tukki sitten sunnuntain (aloitin sen silloin) ja olo on todella kevyt. Yöllä jossain vaiheessa tajusin olevani hereillä ja olo oli autuaan onnellinen ja kevyt. Ihan itteekin nauratti, miten hassua se oli.” – Anita

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd