27%

B062 Maha Chohan (Parasta ennen 11/2021)

Väri: vaalea turkoosi/vaalea turkoosi.
Väri sekoitettuna: vaalea turkoosi.

Tasapainopullon B062 avainasiat: Valo yksilöllistymisen polulla. Sydämen kommunikaation selkeys. Kyky luovuuteen ja kuuntelemiseen.
Pääteema: Universaalin tietoisuuden meri. Älyn ja hengellisyyden yhteys.
Muuta: kuuluu Mestarisarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän tasolla sekä kaulaan ja niskaan.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2021.

Pakkauskoko: 50 ml

30,00 

1 varastossa

”Tämä turkoosipullo on todella mielenkiintoinen. Olen nukkunut kuin tukki sitten sunnuntain (aloitin sen silloin) ja olo on todella kevyt. Yöllä jossain vaiheessa tajusin olevani hereillä ja olo oli autuaan onnellinen ja kevyt. Ihan itteekin nauratti, miten hassua se oli.” – Anita

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 11/2021. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd