B066 Näyttelijätär, Victorian pullo

Väri: lila/vaaleanpunainen
Väri sekoitettuna: lila.

Tasapainopullon B066 avainasiat: Irrottautua ehdollistamisesta nähdäkseen näyttelijät oman itsen esiintymislavalla. Rakkaus ilman ehtoja ja myötätunto. Henkisen ja fyysisen tasapaino.
Pääteema: Ehdoton rakkaus muiden auttamisessa.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri alavatsan tasolla sekä hiusraja.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd