B068 Gabriel

Väri: sininen/violetti.
Väri sekoitettuna: kuninkaansininen.

Tasapainopullon B068 avainasiat: Rauhan ja täyttymyksen enkeli. Kyky kommunikoida henkisyyttä ja intuitiota. Idealismi. Yhteys erottelukykyyn.
Pääteema: Rauha ja täyttymys, henkinen erottelukyky ja tarkkanäköisyys.
Suositeltava käyttöalue: Kaulan ja niskan ympärille sekä hiusrajaan.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”Lupasin kirjoitella näiden pullojen vaikutuksista jotain. Ne ovat nimittäin muuttaneet minua aika paljon. Useimmiten muutoksen huomaa vasta, kun aikaa on kulunut ja ympäristö ehkä huomioi muutoksen ja ilmaisee sen. Ensiksi oli pullo 68, joka taisi olla se varsinainen herättelypullo ja tästä pullosta muutos alkoi vähitellen tapahtua. Etenkin tämä tunteen ilmaisu alkoi aavistuksen muuttumaan tässä kohtaa. Tosin tämän ymmärsin vasta myöhemmin…” – Kaarina

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd