B069 Soiva kello

Väri: magenta/kirkas.
Väri sekoitettuna: vaalea magenta.

Tasapainopullon B069 avainasiat: Puhdistautuminen seurauksena rakkaudesta ylhäältä. Hetkessä oleminen. Sisäinen valo, joka loistaa rakkautta ja myötätuntoa.
Pääteema: Halujen puhdistuminen, rakkauden voima.
Muuta: kuuluu Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle kehoon.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2024.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”On aikaa vierähtänyt, kun hankin tasapainopullon n:o 69. Suhtauduin siihen alunperin suurella kunnioituksella ja olen käyttänyt sitä vähän kerrallaan. Nyt siitä on käytetty yli puolet. Pullo tuntuu olevan muiden pullojen kertauskurssi ellei sitten loppukoe. Se pitää lujilla ja nöyränä. Se ei salli fuskaamista. Katse pitää pitää tiukasti suoraan eteenpäin joka askeleessa, ettei jalka lipsahtaisi elämän polulta. Kaikki mitä on oppinut, täytyy pitää mielessä ja käytössä. Koko kapasiteettia tulee käyttää. Kaikki roolit on näyteltävä. Päätöksissä täytyy kysyä neuvoa omasta keskuksesta. Mihinkään eikä keneenkään saa takertua. Muutokset pitää hyväksyä. Kaikki mitä on tapahtunut, pitää hyväksyä. Ketään ei saa tuomita. Kaikesta pitää kiittää jne., opetusta riittää.” – Tuovi

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd