Tuote loppu

B077 Malja

Väri: kirkas/magenta.
Väri sekoitettuna: vaalea magenta.

Tasapainopullon B077 avainasiat: Mitä avoimempia olemme, sitä enemmän voimme vastaanottaa. Monet asiat tuodaan yhteen valon palvelun yhteydessä. Mielenselkeys ja rakkaus pieniä asioita kohtaan.
Pääteema: Valon voima muuttuu elämän voimaksi, valo ja rakkaus ilmenevät.
Muuta: kuuluu Uuden ajan lapsi -sarjaan ja Tantrisen valaistumisen -sarjaan.

Suositeltava käyttöalue: kaikkialle kehoon.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2024.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

Varasto loppu

”Nyt on menossa pullo 77 ja se on auttanut ymmärtämään omia ikäviä puolia ja vähän myös naureskelemaan omalle täydellisyyden tavoittelulle… Nyt odottelen kuinka tämä pullo minua avaa, pehmittelee tai tekee muita taikojaan. Ainakin tämä on avannut tiedostamaan, mikä on seuraava tasapainopullovalinta. Eikä pullon teema ole ”kyllä minä olen ihana” vaan jotain ihan muuta. Tämä hyppääminen pullon energioiden ja värien maailmaan on huikea kokemus. Sillä oma rajoittuneisuuteni alkoi rasittaa meitä molempia. Miestäni toki enemmän, minulle se oli hieno suojakuori kaikkea mahdollista vastaan. Nyt, kun suojakuori on pehmeämpi, on elämäkin helpompaa. Ei mene energiaa suojakuoren ylläpitoon ja itsensä suojelemiseen. Uskallan olla avoimesti myös muille herkempi ja haavoittuvaisempi. Ihaninta on ollut se, kuinka asiat ja muutokset tapahtuvat luonnollisesti, pakottamatta.” – Kaisa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd