B078 Kruunun pelastus, siirtymisen pullo

Väri: violetti/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tasapainopullon B078 avainasiat: Jokaisessa lopussa on uusi alku. Huomion kiinnittäminen elämän pieniin asioihin oman itsen sijaan. Oman itsen henkistyminen.
Pääteema: Rauha, rakkaus ja luotettavuus. Auttaminen ja palveleminen rakkaudella.
Muuta: kuuluu Pelastus-sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja, kaulan ja niskan alue sekä kolmannen silmän seutu.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd