B080 Artemis

Väri: punainen/pinkki.
Väri sekoitettuna: punainen.

Tasapainopullon B080 avainasiat: Irtipäästämisen energia, päästä uudelleen kosketuksiin rakkauden kanssa. Mahdollisuus tasapainottaa ulkoinen ja sisäinen olemus keskenään.
Pääteema: Voima rakastaa ja päästää irti, ehdoton rakkaus.
Muuta: kuuluu Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri lantion tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd