15%

B081 Ehdoton rakkaus (Parasta ennen 12/2022)

Väri: pinkki/pinkki.
Väri sekoitettuna: pinkki.

Tasapainopullon B081 avainasiat: Myötätunto, hoiva ja lämpö. Herkkyys ja välittäminen. Kyky huolehtia myös omasta itsestä.
Pääteema: Myötätunto ja ymmärtäminen, tarve rakastaa.
Muuta: kuuluu Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri lantion tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

35,00 

1 varastossa

”Pullo on toiminut aivan loistavasti ja ihanasti. Ensimmäisten päivien aikana pullon rakkaudellinen energia oli todella voimakkaasti läsnä. Toki pullon punainen väri nostaa myös kiukkua pintaan, kuten juuri tänään. No, niistä tunteista on vain päästettävä irti ja otettava ”opiksi”.” – Riitta

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 12/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd