27%

B082 Calypso (Parasta ennen 07/2022)

Väri: vihreä/oranssi.
Väri sekoitettuna: oliivinvihreä.

Tasapainopullon B082 avainasiat: Sisäinen näkemyksemme paljastuu tehdessämme tilaa itsellemme. Sydämellisen rakkauden ilmaiseminen suurella ilolla. Vapauden tunne.
Pääteema: Tilaa löytää yhteys sisäiseen näkemykseen, ilo sydämestä.
Suositeltava käyttöalue: koko keskivartalon alueelle.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

30,00 

1 varastossa

”Minulla on täällä ihan mukavanoloinen (tämä oli sarkasmia…) turbulenssi menoillaan. Pidin viikon väliä sen edellisen pullon jälkeen ja sitten pikkuhiljaa aloitin tuon Calypsopullon käytön. Tekee kyllä ihan hyvää vaikka hetkittäin ei siltä ehkä suoraan tunnu.
On ollut mielenkiintoista seurata, että miten tuo pullo oikein käyttäytyy. Se ei ensialkuun tahtonut sekoittua kokonaan, aina jäi oliviinvihreän sekoituksen pohjalle kirkas oranssinen neste. Ja kaiken lisäksi käteen ei tullut muuta kuin oranssia nestettä. Sitä jatkui monta päivää. Sitten se alkoi sekoittua kokonaan ja hetkittäin tulee ihan kokonaan oliivinvihreää nestettä kädelle. Mutta päivästä riippuen saattaa vieläkin tulla komeita oranssinvärisiä pisaroita kämmenelle vaikka pullo olisi ihan oliivinvihreä. Tämä on sitten johtanut siihen, että oranssia on luonnollisesti kulunut eniten. Sen lisäksi vihreä on ihan samea ja siellä uiskentelee välillä jotain kökköjä (oranssi on säilynyt upean kirkkaana, ehkä se on jotenkin syventänyt väriään punaiseen!). Jossain vaiheessa näiden kahden nesteen välillä oli jotain ihmeellisiä pilviä yms.
Mutta mielenkiintoista on, koska tämä prosessi on kyllä vaikuttanut siihenkin, miten asioihin menen työssäni ja miten eri tilanteet kohtaan. Vaikka tulisi ”pakoon!” fiilis, niin huomaan usein kuitenkin jääväni tilanteeseen ja katson sen loppuun asti. Ja tietoisesti niin, ettei itselle jää ainakaan tilanteesta hampaan koloon harmittamaan, että miksi en ottanut omia ajatuksiani ja tuntemuksiani huomioon. Eli en ole niitä yrittänyt tukahduttaa normaaliin tapaan. Tosin onneksi se ei ole aiheuttanut myöskään sitä, että olisi käyttäytynyt överisti tai päästänyt sisäistä lasta kiukuttelemaan… 😉 Eli tilanteet on kuitenkin selvitelty ihan fiksuilla tavoilla. Tavallaan uuden opettelussa menen nyt… Tai jo olemassa olevan käyttöönottamisessa. Miten sen nyt sitten ottaakin..? ;)” – Saara

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 07/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd