B087 Rakkauden viisaus

Väri: vaalea koralli/vaalea koralli.
Väri sekoitettuna: vaalea koralli.

Tasapainopullon B087 avainasiat: Mahdollisuus nähdä itsensä oman itsen heijastuksen ulkopuolella. Rakkauden viisaus. Ymmärrys itsensä hyväksymisestä ja itsenäisyydestä tuo iloa elämään.
Pääteema: Yksipuolinen rakkaus, rakkauden viisaus kaikilla tasoilla.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Uuden ajan chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri alavatsan ja -selän alueella sekä kehon oikealle puolelle oikeasta korvalehdestä alkaen aina oikeaan nilkkaan saakka.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”Kiitos muuten vielä pulloista – toiminut tosi tehokkaasti. Välillä ollut aikamoisia ”reaktioita” kehossa, mutta toisaalta olen tyytyväinen, että jokin auttaa, sillä olen tiedostanut monta vuotta missä ns. ”vika”, mutta mikään ei ole auttanut. Olen käynyt mm. hoidoissa, mutta niissä se vika, että hoitaja ei aina tajua kuitenkaan sitä toisen tilannetta eikä osaa asettua toisen asemaan. Olen käynyt sellaisessa joogassakin useamman vuoden, mikä keskittyy kakkoschakraan, mutta eipä ole tukokset lähtenyt avautumaan. Näissä hyvä, kun (tasapaino)pullot tajuaa heti mistä kyse 🙂 ” – Heli

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd