B088 Jadekeisari

Väri: vihreä/sininen.
Väri sekoitettuna: turkoosi.

Tasapainopullon B088 avainasiat: Korjaamme satoa, kuten olemme kylväneet, mutta kaikki riippuu tavasta, jolla kylvämme. Sisäisen rauhan löydyttyä on helpompi kommunikoida omista tunteistaan.
Pääteema: Rauhan kommunikaatio tunteiden kautta.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän tasolla sekä kaulaan ja niskaan.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd