B089 Energian pelastus, ajan muutos

Väri: punainen/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tasapainopullon B089 avainasiat: Sisäisen varjon näkeminen ja muutokseen herääminen. Pullon energiat liitetään myös intuitioon ja henkiseen olemukseen. Raivon, turhautumisen ja halveksunnan yli pääseminen energian lisääntyessä ja eri mahdollisuuksien ilmentyessä.
Pääteema: Innostunut hyvinvointi, parantavan voiman saavuttaminen. Auttaminen ja palveleminen rakkaudella.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: joka puolelle alavatsasta alaspäin.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Punaisen 89:n käytössä tuli esiin nopeasti lehahtavat raivonpurkaukset, saatoin suutahtaa minulle oudolla tavalla nopeasti ja sanoa asioita, joita normaalisti en olisi sanonut ääneen. Eli selvää köntsän putsausta. Pullon käyttö on tukenut myös regression jälkeen käytyjä asioita ja se on ”hyvää lääkettä” näppylöille. Se on silti pitänyt maadoittavana jalat maassa ja ajatukset kurissa… siltä osin, ettei ole liikaa liidellyt pilvissä, joka on minulle, ”valopäälle”, melko ominaista.”
– Kimmo

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd