B091 Feminiininen johtajuus sydämestä

Väri: oliivinvihreä/oliivinvihreä.
Väri sekoitettuna: oliivinvihreä.

Tasapainopullon B091 avainasiat: Luottamus pyhään henkeen. Toivo tulevasta myönteisenä asenteena. Feminiiniseen intuitioon luottaminen. Totuudellisuus.
Pääteema: Sydämen läksyt, toivo tulevaisuudelle.
Muuta: kuuluu Uuden ajan chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän ja vatsan tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Oliivinvihreä/oliivinvihreä avasi minut oman sydämeni kuuntelemiselle ja naiselliselle energialleni. Rohkeus kuunnella omaa sydäntä avautui tässä prosesissa, ja luottamus sen tunnistamiseen. Oma voimani alkoi näyttäytyä minulle sydämeni avautumisen myötä tämän pullon avulla. Oivalsin, että oma totuus itselleni löytyy omasta sydämestäni. Tämä on feminiinisen johtamisen perusta – luottaa ja nähdä oma sydämen polku ja elää sitä ulospäin, itseä ja muita kunnioittaen.” – Riikka

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd