27%

B093 Hannu (Parasta ennen 12/2021)

Väri: vaalea koralli/turkoosi.
Väri sekoitettuna: syvä violetti.

Tasapainopullon B093 avainasiat: Kohdatessamme varjomme voimme löytää sydämen totuuden ja nähdä enemmän eri puolia itsessämme. Rakkaudellisella huomiolla ja viisaudella voimme muuttaa kielteisen myönteiseksi. Mahdollisuus kommunikoida yhdelle tai useammalle yksilölle.
Pääteema: Rakkauden ja viisauden yhteinen kommunikaatio.
Suositeltava käyttöalue: koko keskikehon ympäri.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2021.

Pakkauskoko: 50 ml

30,00 

1 varastossa

”Olen nyt käyttänyt tuota pulloa 93 ja tuntuu, että se on tehnyt tehtävänsä. Oli kyllä tosi rankkaa ensimmäiset 2,5 viikkoa. Sen jälkeen on ollut enimmäkseen tasapainoinen olo ja tunne, ettei tarvitse käyttää enää pulloa vaikka olen kyllä siitä huolimatta käyttänyt.” – Eeva

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 12/2021. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd