B095 Arkkienkeli Gabriel

Väri: magenta/kulta.
Väri sekoitettuna: kultahippuja magentassa.

Tasapainopullon B095 avainasiat: Sanansaattaja tähdistä, jotta voimme päästä kosketuksiin todellisen tarkoituksemme kanssa. Kaikki asiat tehdään huolella, lämmöllä ja rakkaudella.
Pääteema: Rakkaus ylhäältä täyttää sisäisen tähtemme.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: yksi pisara päälaelle sekä kaikkialle navasta alaspäin.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd