B096 Arkkienkeli Rafael

Väri: kuninkaansininen/kuninkaansininen.
Väri sekoitettuna: kuninkaansininen.

Tasapainopullon B096 avainasiat: Käsitteen luovan mahdollisuuden tuominen muotoon. Selkeys suhteessa olemuksen korkeampiin energioihin. Syvän rauhan löytäminen ja sen muille jakaminen. Selkeys näkemisessä, kuulemisessa ja tuntemisessa.
Pääteema: Korkeammat mielen toiminnot, luova ja hoivaava energia.
Muuta: kuuluu Uuden ajan chakrasarjaan ja Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja, otsan alue sekä jalat.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2023.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B096, Arkkienkeli Rafael:
Arkkienkeli Rafael syntyi Aura-Soman tasapainopullosarjaan 3. joulukuuta vuonna 1996 kello 12.25 iltapäivällä – kuninkaansininen/kuninkaansininen.
Mielen korkeammat toiminnot tuodaan olemiseen ja niitä ravitaan ylhäältä. Kommunikaatio, joka saa voimansa ylhäältä, etenee kuninkaansiniseen energiaan, joka on jokaisen itsen sisimmän syvyyksissä. Sisimmässämme lepää syvä rauha, joka on tarkoitus tuoda esiin maailmalle kommunikoidessamme. Kuninkaansininen/kuninkaansininen on kauan odotettu uni. Se on uni ajasta, joka on tulossa, kun visioiden kirkkaus, kuulemisen selkeys ja ajatuksen terävyys tulevat oleviksi niille, jotka ovat muutoksen kulussa mukana, tässä ajassa. Rafael on arkkienkeleiden valtakunnan luova voima. Hän tuo tämän luovuuden aikaan, jolloin mahdollisuus heräämiseen on valtava.
Löytäessämme pisaran vaaleanpunaista energiaa tästä sinisestä, löydämme mahdollisuuden heräämiseen itsessämme. Tarvittava kurinalaisuus kommunikaatiossa itsetietoisuuden ylipääsemiseksi ja avautuminen mahdollisuudelle, jonka kokemus heräämisestä saattaa tuoda.
Jokaisen meistä on tässä ajassa kohdattava omat selviytymiseen ja eloonjäämiseen liittyvät asiat: punainen. Jokaisen meistä on kohdattava turvallisuuteen liittyvät asiat: sininen. Sen on tapahduttava ominaisuudessa, jolloin rauha ylittää kaiken ymmärryksen.
Sinisen/sinisen paluu kuninkaansinisen muodossa kertoo mahdollisuudesta Papittaren (tarot) heräämiseen omassa itsessämme voimalla, joka kuvastaa meitä vastaanottavaisina kulkuvälineinä, jolloin kauttamme kulkeutuu kommunikaatio ylhäältä sisimpään olemukseemme. Turvallisuus- ja selviytymiskysymykset on annettu meille syystä, joka liittyy tasapainoon olevaisen ja vaaditun kanssa. Mahdollisuus heräämiseen on ytimessämme, joka on kehityksen mahdollisuus. Rafael tuo mukanaan tuen Mikaelille ja Gabrielille. Tuen, joka tulee ylhäältä kommunikaatiossa ja mahdollisuuden nähdä
selkeästi edessämme olevat asiat polullamme.
Arvokas pagoda: ei ole syytä etsiä – se heijastaa monipuolisen valonsa joka suuntaan…
Mike Booth