B098 Arkkienkeli Sandalphon, Margaretin pullo

Väri: lila/vaalea koralli.
Väri sekoitettuna: magenta.

Tasapainopullon B098 avainasiat: Neljän suunnan energiayhteys; alas, ylös, vasemmalle ja oikealle. Sisäinen lapsemme tulee enkeliksi, joka me olemme. Ilo, hurmio ja sisäinen näkemys.
Pääteema: Kielteisyyden muuntuminen läpi olemuksen kaikkien tasojen.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: päälaelle tai koko kehon ympäri alavatsan tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2024.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B098, Arkkienkeli Sandalphon:
”Arkkienkeli Sandalphon syntyi Isänpäivänä, sunnuntaina 21. kesäkuuta 1998 klo 13.50. Kielteisyyden transmutaatio tietoisella tasolla samalla, kun tuomme uudenlaisen yhteistyön oman itsemme syvyyksistä.
Korallin parantavat ominaisuudet tuovat esiin uuden Kristusenergian siirtyessämme lähemmäksi uutta aikakautta. Lilan parantaminen yhdessä Kristuksen ehdottoman rakkauden kanssa tuo tietoisuutta keskinäisestä riippuvuudestamme kaikkien asioiden kanssa. Arkkienkelisarjan ilmestyminen näyttää jatkuvan. Tässä pullossa on uskomattomasti iloa, näkemystä ja autuutta.
Nyt on aika syvempien tasojen ilon tulla esiin itsemme syvyyksistä. Sandalphoniin piilotettuna voimme löytää Arkkienkeli Michaelin tuomassa oivalluksen miekkaansa maapallon energialinjarakenteeseen. Ehdoton rakkaus transmutaatioprosessissa on Sandalphonin lahja. Tärkeä salaisuus paljastuu tämän pullon kautta. Kun emme ole kyenneet sulattamaan tietoa tai kokemusta, Sandalphon voi auttaa tuomalla monia uusia mukautumisen ja ymmärryksen tasoja. Intensiivinen parantaminen asioihin, jotka liittyvät yksipuoliseen rakkauteen.”