B099 Arkkienkeli Tzadkiel, Kosmiset jänikset

Väri: vaalea oliivinvihreä/pinkki.
Väri sekoitettuna: vaalea violetti.

Tasapainopullon B099 avainasiat: Uusi avoimuus itsensä rakastamista kohtaan on askel kohti omaa tarkoitusta maailmassa. Mahdollisuus valon loistamiseen feminiiniselle intuitiolle. Vapauden pioneeri ja totuuden salainen agentti.
Pääteema: Rohkeus astua maailmaan rakkauden kanssa, sydämen avaaminen.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri hieman solar plexus alueen yläpuolella sekä selkärangan juureen ja koko kehon ympäri lantion tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2022.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B099, Arkkienkeli Tzadkiel:
Hyvilläni kerron, että Arkkienkeli Tzadkiel on syntynyt kello 13.45, 26. helmikuuta 1999, 2. tason opettajakurssin viimeisenä päivänä täällä Dev Aurassa.
Se tuntuu uudelta alulta. Se on Vihreä/Pinkin toinen taso ja ensimmäinen kerta, kun Vaalea oliivinvihreä on syntynyt, mikä tarkoittaa uuden valon loistamista sydämen feminiiniselle johtajuudelle. Pinkki energiaei ole niin vaalea kuin siltä odotimme, mutta se on kaunis tasapaino Vaalean oliivinvihreälle energialle ja se on hieman enemmän kuin Hilarion ja Lady Nada. Tzadkiel tuo todellisen veden laadun energioista, joita tämä pullo sisältää. Se on usko ja luottamus uusiin alkuihin monelle polullaan ja toivo tulevasta, joka antaa voimaa intuitioon ja mahdollisuuden iloon, rakkauteen ja rauhaan tulevaisuudelle.
Se voi olla mihin saavumme ymmärryksessämme onnellisuuden, rauhan ja rakkauden alkaessa ilmenemään maan päällä yhdistyessämme Maatähteen omassa itsessämme. Ilo tulee seurauksena järjestyksestä, joka juurtuu hiljalleen alitajunnassa, tiedostamattomassa mielessä, rikkoakseen menneen kaavat ja antaakseen tilaa intuitiolle sekä feminiiniselle aspektille omassa itsessämme, jotta kukoistaisimme uuden päivän valossa.
Se muistuttaa minua lootuksen kukista, jotka kelluivat luostareiden lammissa äskettäisellä Sri Lankan matkallamme. Se muistuttaa minua siitä, kuinka Pinkki energia heijastuu kruunuun ja kuinka Smaragdi tarvitsee Oliivin matkan alkaakseen avautua Pinkin energian yhteydessä. Tunnen myös uskomattoman vapauden tunteen suhteessa tähän uuteen yhdistelmään ja kuinka tämän uuden rakkauden valon tuleminen maailmaan on jotain erikoista meille kaikille.
Suurella ilolla jaan nämä ensimmäiset ajatukset siitä, kuinka tervehdimme Tzadkiel pullon tähän maailmaan tänä perjantai iltapäivänä. Se on mahdollisuus syvien tasojen sekaannuksesta irtipäästämiseen tietoisella tasolla; kuinka saatamme kommunikoida sitä mitä siellä on, suhteessa siihen kuinka olemme hyväksyneet itsemme syvimmällä tasolla omassa itsessämme. Se on askel vapauteen täysin uudella tavalla maan värähtelyjen alkaessa kohoamaan ja kohdatessamme vastuumme itsestämme tämän uuden energian yhteydessä.
Rakkaudella teille kaikille, kuten aina.
Mike