B102 Arkkienkeli Samael

Väri: syvä oliivinvihreä/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tasapainopullon B102 avainasiat: Löydämme uuden alun suhteessa toivoon itsessämme. Valintojemme ja ensiarvoisten asioiden uudelleen arviointi uudessa ymmärryksessä. Avautuminen syvimmälle mahdolliselle parantumisen voimalle menetyksen jälkeen. Luottamuksen ja lahjomattomuuden vahvistaminen. Mahdollisuus nähdä maailma ja oma itsemme avoimin sydämin.
Pääteema: Toivon pelastus vaikeuksien edessä, piilotettujen pelkojen ja syvimpien epävarmuuksiemme kohtaaminen.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri lantiolta rintakehän tasolle.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2024.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B102, Arkkienkeli Samael:
”Samael kuvataan yhdeksi kauneimmista arkkienkeleistä ja sanotaan myös, että hänellä ja Metatronilla on kaksitoista siipeä kuuden sijaan. Samael tunnetaan myös vahvimpana ehdokkaana tittelille ”Kuoleman enkeli”. Muun muassa Rudolf Steiner on ehdottanut Samaelin hallinneen maata ennen arkkienkeli Gabrielia vuosina 1190-1510 j.K.r., aikana jolloin monia johtajia ja hallitsijoita syöstiin vallasta. Samael yhdistetään myös Mars planeettaan, jonka usein ajatellaan kuvaavan sodan ja selkkausten planeettaa. Mikäli menemme ajatuksissamme Marsin tämän hetkisen energian ytimeen, voimme löytää sieltä mahdollisuuden pidemmälle etenevään heräämiseen; saatamme löytää kurin ja järjetyksen tehdä ne asiat, jotka tiedämme tärkeiksi kehityksemme kannalta.
Samael pullon syntymä alkoi materialisoitumisensa tiistai iltapäivänä, 11. syyskuuta 2001. Perinteisesti Samael yhdistetäänkin torniin, mutta Aura-Somassa B6 violetti/violetti ja arkkienkeli Mikael, B94 vaaleansininen/vaaleankeltainen, ovat jo tarotkortti tornin alaisuudessa. Viittaus torniin on kuitenkin erittäin sopiva muistaen sen päivän maailmaa mullistaneet tapahtumat. On ehkä aika arvioida uudelleen kaikkia uskomuksiamme ja tavoitteitamme, uuden ymmärryksen valossa. Tämä on ajatus, jota torni edustaa, sallimista asioiden olla kuten ne ovat tuomitsemisen sijaan.
Syvä oliivinvihreä syvän magentan yllä, syvän oliivinvihreän ensiesiintyminen Aura-Soma sarjassa. Tässä pullossa parantuminen tapahtuu ylhäältä tulevan rakkauden avulla, joista jälkimmäistä kuvaa tummamagenta pullon uumenissa. Oliivinvihreän tumma sävy on syventävä kokemus naisellisesta intuitiosta ja mahdollisuus tästä toivosta, joka johtaa meitä eteenpäin tulevaisuutta kohti. Pullossa on myös käsittämätön määrä piilotettuja pelkoja tietoisessa mielessä (keltainen), joita on nyt lähestyttävä omassa tilassamme (vihreä). Mikäli nämä pelot voitetaan, voi vähitellen ilmentyä mahdollisuus uskomattomaan iloon. Tämä on yksi piilotetumpien näkökohtien mahdollisuus tässä syvemmässä muodossaan olevassa oliivinvihreässä.
Syvä magenta pullon alaosassa kertoo ajasta, jolloin meidän on luotettava ylhäältä tulevaan rakkauteen itsessämme – tavalla, jollaista emme ehkä ole tunteneet aiemmin. Meidät on ravisteltu hereille turvallisuudestamme (piilotettu punainen alaosan syvässä magentassa), jotta meillä olisi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. On jälleen mahdollisuus osoittaa rakkautta pieniä asioita kohtaan uudenlaisen keskittymisen saavuttamiseksi ja tuoda välittäminen tässä ja nyt tekemiseen. Tuota välittämistä voisi kuvailla myös tietoiseksi huomioksi.
Kuinka kiskoa ristiriidat irti itsestämme, yrittämättä, pakottamatta, ilman vastarintaa todellisen rauhan löytämiseksi (piilotettu sininen) toivolle (oliivinvihreä), joka on tulevaisuutta varten? Eikö tämä ole sen oliivipuun oksan viesti, jota pyhän hengen kyyhkynen kuvasi Nooalle, hänen odottaessaan ja tietäessään uuden maailman ilmenemisestä, sateenkaaren lupaus, joka vakuuttaa meidät tietoisemman tulevaisuuden mahdollisuudesta?
Eräs seikka syvässä oliivinvihreässä on rakkaus persoonallisella tasolla ja kykenemättömyys sen ilmaisemiseen – rakkaus esimerkiksi henkilöä kohtaan, joka on lähtenyt sotaan ikinä palaamatta: selvittämätön menetys, kun välittämistä ei ole ollut mahdollista ilmaista. On selvää, että tässä pullossa on monia kaksinaisuuksia ja ristiriitoja monella eri tasolla. Jopa värit, oliivinvihreä/magenta, ovat vastakkaisia väriympyrässä. B102 sisältää myös muinaisen Tao merkin alkuperäiset värit, vihreä/punainen, jotka edustavat olemisemme kaksinaisuuden ilmaisua. Voidaan sanoa, että yhtenäisen näkökulman muodostamiseksi, ilman pakottamista, on tärkeää yhdistää vastakohtaisuudet itsessään.
Normaalisti yhdistäisimme nämä asiat korallin kanssa, mutta tästä yhdistelmästä nousee vielä yksi näkökulma, jonka perusajatuksena on luoda, erityisesti sydämestämme, se mitä eniten pelkäämme. Missä pelko asustaa, siellä ei ole tilaa rakkaudelle. Jos kykenemme ylittämään pelkomme, voimme luoda jälleen oman maailmamme rakkauteen perustuen. Tämä on pitkä kaava, eritoten jos ajattelemme ettemme ymmärrä kaikkea mikä meille olisi ymmärrettävissä – kuinka me todella pääsemme takaisin paratiisiin?
Muista viisaat miehet, joita silmät sidottuina pyydettiin kuvailemaan koskettamaansa asiaa. Vasta, kun kaikkien kuvaukset yhdistettiin, saatiin lopputulos (elefantti) aikaiseksi. Elefantti on mielen symboli. Lopulta, kun työskentelemme itsemme kanssa, mielemme alkaa puhdistua ja näemme selkeämmin sisäiset ja ulkoiset totuuden heijastumat.”