B103 Arkkienkeli Haniel

Väri: opaalinhohtoinen sininen/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä violetti.

Tasapainopullon B103 avainasiat: Tuki ja korkeampi tahto. Valo tunnelin päässä alkaa tuikkimaan etäisyydessä.
Pääteema: Tähden kohoaminen vihkimyksen portin kautta.
Muuta: kuuluu Pelastus-ja Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: kurkun alueelle, niskaan ja hiusrajaan.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Lisätietoa tasapainopullosta B103 opettajien uutiskirjeestä 3/2004:
”Opaalinhohtoinen vaikutelma on aikaansaatu lisäämällä kiillettä molempiin Hanielin väriosiin. Kiille on mainio energian eriste-, suoja- ja lähettäjäaine, joka edelleen kohottaa vaaleansinisen suojaavia ominaisuuksia. Haniel on merkittävässä roolissa valokehon yhteensaattamisessa, hän muistuttaa tietoisuuden ’uuden aamunkoiton’ mahdollisuudesta täällä maan päällä korkeamman tahdon uudelleen voimaan saattamisen kautta. Tämä tapahtuu tuomalla yhteen kaksi muinaista energiavirtaa – toinen Ur Kaldeasta, toinen veda perinnöstä. Näiden energioiden uudelleen yhtyminen ja sulautuminen on lupaus uudesta aamunkoitosta tietoisuudelle maan päällä. Haniel tuo tämän ymmärryksen, joka paljastuu Aura-Soma numerologian kautta.
Haniel on myös jumalallisen tahdon pelastaja, vahvistus korkeamman tahdon hyväksymisestä. Hän auttaa poistamaan harhaluulojen ja itsepetoksen hienovaraiset kerrostumat sekä auttaa vapauttamaan kurkun alueen mahdolliset shokit.
Haniel on myös perheyhteyksien pelastaja tuoden yhteen Venus ja Mars energian – näitä yhteyksiä tukevat kosmiset vanhemmat. Haniel pelastaa tilanteen, jossa kyseessä on lapsen ja vanhemman erkaantuminen, erityisesti mikäli tilanne on pakotettu ulkopuolisten osapuolten taholta esimerkiksi sotatilanteessa. Haniel ylläpitää yhteyden vanhemman ja lapsen välillä sekä säilyttää rakkauden.”