B104 Arkkienkeli Chamael

Väri: helmiäspinkki/magenta.
Väri sekoitettuna: ruusunpunainen.

Tasapainopullon B104 avainasiat: Se on niin kuin se on. Uusi alku rakkaudelle. Puolueeton tarkkailu ja työskentely itsemme kanssa syvemmällä tasolla. Olemuksen uusi järjestys.
Pääteema: Tämä tasapainopullo on syntynyt 6.10.2004 klo. 9.15 ja se kuvastaa rakkautta, myötätuntoa, ihailua sekä kiitollisuutta sydäntä vahvistaen.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli ja Tantrisen valaistumisen -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko keholle ja erityisesti alavartalon ympäri.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B104, Arkkienkeli Chamael:
Kello 9.15 aamupäivällä, lokakuun 6. päivä 2004, syntyi Arkkienkeli Chamael tasapainopullo – helmiäisen hohtoinen pinkki/magenta – merkillinen yhdistelmä tähän aikaamme. Ratkaisu rakkauden ja sodan välillä. Chamael johdetaan astrologiassa Neitsyeen, Mars planeettaan ja viikonpäivistä keskiviikkoon.
Hän on tullut olevaiseksi auttaakseen saamaan päätökseen ja edistääkseen feminiinistä aspektia planeetallamme. Hän on erittäin huolestunut Andien energioista ja siitä, kuinka nämä energiat feminiinisen aspektin ohella kiertävät ympäri planeettaamme sateenkaarikäärmeen avautuessa. Henkilöt, jotka ovat työskennelleet syvästi itsensä kanssa, tulevat usein paikkaan tai pisteeseen, jossa havainnoidessamme totuuksia, jotka tapahtuvat oman itsemme näyttämöllä, menemme tuomitsemisen tai arvostelemisen pisteeseen sen sijaan, että sallisimme itsemme olla se mikä olemme. Lankeamme itsemme etäännyttämisen tunteeseen aivan kuin voisimme irrottaa itsemme siitä kuka ja mikä olemme.
Chamael on siellä auttaakseen meitä havannoimaan puolueettomasti ja menemään syvemmälle feminiiniseen vastaanottavaisuuteen suhteessa syvempään työhön omassa itsessämme.
Pinkki energia pullon yläosassa viittaa erillisyyteen ja irrottamiseen, mutta se sisältää myös Äiti Helmen energioita. Äiti Helmi on se kärsimys, joka syntyy irrottautuessamme millä tasolla tahansa omasta itsestämme. Se on se kärsimys, jonka luovat halumme, toteutumattomat toiveemme ja kuinka pinkki energia tuo tullessaan itsensä hyväksymisen syvempiä tasoja, jotka auttavat vähentämään kärsimystä tunnistamisen ja samaistumisen kautta.
Identifikaatio (tunnistus, samaistus) tässä mielessä viittaa itsemme tuomitsemiseen, muiden tuomitsemiseen tai kielteiseksi tulemiseen, se asettaa ’minän’ eristäytyneisyyden tilaan. Chamael olennaisimmalta osaltaan, jumalallisena arvovaltana, on saapunut auttamaan meitä hyvien aikomusten siirtämisessä, edelleen lähettämisessä. Hän on näiden asioiden lähettiläs suhteessa työhön itsemme kanssa, häntä kutsutaan joskus myös yhdeksi hyveiden prinsseistä ja hän on kaikkien arkkienkeleiden johtaja tai päällikkö.
Yksi tärkeä ja yleisempi kommentti suhteessa arkkienkeleihin on seuraava: heistä sanotaan, että arkkienkeli kykenee matkaamaan universumin laidalta toiselle alle millisekunnissa. Samalla tavoin ajatellessamme tätä miljoonien valovuosien konseptia, tarpeemme ylittävä ja silti käytettävissä oleva, arkkienkeli on silloin olemassa nuo tarpeet täyttääkseen, mikäli olemme avoimia hänen läsnäololleen. Tässä mielessä arkkienkeli on kanssamme siinä määrin, että ei ole mitään itsemme ja energian välillä, joka on käytettävissä tukemaan meitä ’näytelmässämme’ itsemme kanssa.
Ajoitus suhteessa Chamaeliin, joka on ollut yksi vaikeimmista ja pitkittyneimmistä tasapainopullojen syntymistä, omaa toisen helmiäshohteen, joka ei liity Äiti Helmen energiaan vaan hopeiseen yhteyteen. Leijuva hopea auttaa myös feminiinistä intuitiota olemaan tietoisempi. Tämä elementti pinkissä energiassa on mahdollisuus syvään paranemiseen suhteessa feminiiniseen; ymmärtämisen uudelleen kohdistaminen ja valo syvempien tasojen vastaanottavaisuuden näkökulmasta itsessämme.
Yhtenä seitsemästä arkkienkelistä, jotka palvelevat jumalan valtaistuinta, Chamael kuvataan ’yhtenä pyhistä enkeleistä, jotka jumala on asettanut nousevien ylle’. Hän on sama arkkienkeli, joka Baarukin apokalypsissa tuhoaa Sanheribin.
Näillä arkkienkeleillä on erityinen suojelun sallimus tarpeen aikoina, he suojelevat kaupunkeja, lentokenttiä, asemia, palvottuja sekä pyhiä paikkoja ja jopa kansoja.
Sydämen feminiininen aspekti ja Isä-Äiti jumalan rakkaus. Chamael voi olla avuksi sydämen kehittymisessä ja sydämen smaragdin avautumisessa. Laadut tässä ovat myötätunto (aito tunteminen), parempi kommunikaatio, tasapaino itsemme rakastamisen ja sen välillä, miten laajennamme rakkautemme muihin.
Skismojen parantaminen ydinperheessä, konflikteista ylipääseminen ja harmonian palauttaminen konfliktiin joutuneiden kesken.
Taivaan portinvartija.
Fyysisen valtakunnan valogeneraattori. Chamael on valon taajuuksilla läheisessä kosketuksessa tähtien ja tähtisumun kanssa. Muita ominaisuuksia – itsekuri, tyytyväisyys ihmissuhteissa, onnellisuus ja ilo. Kauneus kaikissa asioissa.
Chamael merkitsee ’hän, joka todistaa jumalan’.
Hänellä on taivaan suojelijana satoja tuhansia enkeleitä, jotka ovat valmiina työskentelemään hänen kanssaan.
Chamaelin työn keskipisteenä on Taran vuori (County Meath, Irlanti). Taran sanotaan olevan portti toiseen maailmaan.
Uskomattoman voimakas. Tulevien muotoaan muuttavien voimien avulla, enemmän rentoutuessamme, pääsemme yli kamppailusta tai konflikteista itsemme kanssa. Chamaelin läsnäoloon liitettävä lintu on punarinta ja puu punainen vaahtera.
Chamael liitetään myös jousimieheen, erityisesti suhteessa matkustamiseen ja kestävän rauhan käsitteeseen.
104 on 14 kirkas/kulta – jousimiespullo – sekä 5 keltainen/punainen – leijona, myös Vicky tuo siunauksensa tämän pullon kautta.
Gardenian (keisarinkukka) tuoksu. Chamael on terveyden ja hyvinvoinnin suojelija. Avuksi itsessämme olevan väkivallan irtipäästämisessä ja konfliktin ylittämisessä, mahdollisuus päästää irti helpommin.
Chamaelin viesti – ’tiedä ja luota, kaikki on täydellistä’ silloinkin, kun näyttää siltä, että näin ei ole, silloinkin kun olemme yrittäneet olla – ’se on niinkuin se on’.
Rakkaudella ja valolla, Mike Booth

* Clara Clement kirjassaan ’Angels in Art’ vuodelta 1898 liittää Chamaelin enkeliksi, joka ilmestyi Jeesukselle hänen tuskassaan Getsemanen puutarhassa.”