15%

B105 Arkkienkeli Azreal (Parasta ennen 09/2022)

Väri: helmiäiskoralli/koralli.
Väri sekoitettuna: koralli.

Tasapainopullon B105 avainasiat: Iloinen ja hurmiollinen riippumattomuus. Irrallisuuden tunteesta ylipääseminen, feminiininen vastaanottavaisuus ja yhteisöllisyyden kosketus.
Voimalause: Hengittäessäni sisään rakkauden todellisuutta, hellitän karmisia siteitäni.

Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko alakehon ympäri.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 09/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

35,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 09/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

”Kaikki mitä pullosta on luonnehdittu, tuli kohdallani esiin. Käytin pullon vieläpä vaaleanturkoosin pullon jälkeen, mikä on korallin vastaväri, olin siis hyvin valmistautunut tämän jumalatarenergian vastaanottamiseen. Kivioppaan mukaan koralleja on sekä mustia, punaisia, vaaleanpunaisia että valkoisia. Musta koralli nostaa esiin vaistoja, muistoja ja pelkoja, varjoja. Punainen koralli tuo rakkautta ja intohimoa. Vaaleanpunainen koralli liittyy kiintymykseen, ystävyyteen ja hoivaan. Valkoinen koralli suojelee, puhdistaa, tuo lepoa, itseluottamusta ja anteeksiantoa. Kaikkea yllä mainittua tuli elämään. Pullo toi tosiaan elämääni kiihkeän rakkaussuhteen, joka päättyi seurauksena sydänsurut. Koralli liitetään suku- ja verisiteisiin ja paljon asioita on tapahtunut lähipiirissä. Korallihan ei kasva yksin vaan yhteydessä muihin. Vanhat traumat ovat nousseet uudelleen käsittelyyn pitkän tauon jälkeen. Lapset ovat kaivanneet huomiota ja hoivaa. Monesti näin unia synnyttämisestä, synnytin kai lähinnä itseäni uudelleen. Fyysisiä seurauksiakin oli, kuukautiset olivat aluksi runsaat ja sitten tasapainottuivat. Toivottavasti lopputuloksena on tuo valkoisen korallin tuoma tasapaino ja eheytyminen!” – Johanna

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B105, Arkkienkeli Azreal:
”Olen todella tyytyväinen ilmoittaessani Arkkienkeli Azrealin synnystä tänään täällä Tetfordissa. Muihin pulloihin verrattuna pitkittynyt syntymä alkoi itse asiassa eilen, joka oli oman syntymäni juhlapäivä. Prosessi alkoi iltapäivällä, jatkui yön yli tähän päivään ja saavutti huippunsa tänään iltapäivällä.
Kuten huomaatte, opaalinhohto tai Chamaelin helmiäisteema jatkuu myös tässä pullossa. Ihanaa korallin väriä on odotettu pitkään Aura-Soma systeemissä ja sen syntymä otetaan lämmöllä vastaan. Azreal enkeliä kutsutaan usein nimeämättömäksi arkkienkeliksi. Lisää informaatiota Azrealin todellisesta ymmärtämisestä on tulossa myöhemmin seuraavina kuukausina.
Tänä iltapäivänä hän haluaa energiansa paljastettavaksi ja nähtäväksi sellaisena kuin se on yhdessä jumalatarenergian kanssa sen feminiinisen vastaanottavaisuuden aspektissa, ensimmäisen ja toisen chakran välissä. Tämä on todella avuksi suhteessa energioihin, joita on aiheellista tasapainottaa ja tuoda esiin tässä ajan hetkessä. Nämä molemmat energiat liittyvät jumalattaren kehollistamiseen ja myös sisäisen jumalatteremme paljastamiseen ja tiedostamiseen.
Tietyssä mielessä kyse on shokkien parantamisesta ja syrjintäkysymyksistä, jotka ovat rodullisessa ja geneettisessä perimässä. Nyt on mahdollisuus tuon ymmärryksen ja kokonaisuuden tulla esiin, sillä sitä on kaivattu pitkään ja se on ollut vaikea taival monelle.
Nyt pääsemme ymmärrykseen pullosta 105. Tämä tasapainopullo on pullo, joka puhuttelee varjoa itsessämme. Tämä on jotain, joka on tiedostamatta sisällämme, tukahdutettu asia, jonka olemme kieltäneet ja jolle sanomme ei. Tämä pullo antaa mahdollisuuden paranemiseen tehden jostain varjossa olevasta kokonaisuuden, jotta voimme saavuttaa uuden sisäisen näkemyksen ja ymmärryksen sekä uuden olemuksen autuuden.
Azreal tuo myös ymmärryksen karmisista siemenistä, jotka ovat geneettisessä rakenteessamme ja käsityksen sisäisestä yhtenäisyydestä, maskuliinisen ja feminiinisen yhteentulemisesta oman itsen syvemmillä tasoilla. Tällä solutasolla löytyy solutason tietoisuus, tietoisuuden taso elämisen ja kuolemisen välillä, taso hereillä olemisen ja nukkumisen välillä. Nuo välitasot ovat jotain, jota kohti tämä koralli energia, Azrealin energia, puhuttelee. Läsnä on myös tunne yhtymisestä omaan itseen. Azreal tuo ymmärryksen tuosta yhdistymisestä itsemme kanssa.
Viehkeys on myös läsnä. Täällä Tetfordissa on ollut noin vuorokauden mittainen sadejakso, joka on johtanut Azrealin syntymiseen. Tätä ennen taivas oli intensiivisen sininen monta päivää, se takasi selkeyden ja mahdollisti korallin energian ilmoittaa itsestään. Se saapui sitten sateen viehkeässä muodossa ja koko alue verhoutui tiheään sumuun tavalla, joka peitti tietoisuuden ennen syntymää. Nyt meillä on mahdollisuus päästä uuteen ymmärrykseen monista vaikeuksista suhteessa ajoitukseen ja ajanjaksoihin.
Tämä on todella iloinen ja autuas mahdollisuus ja Azreal tuo tämän meitä kohti tässä ajan hetkessä. Se auttaa meitä myös kaksinaisuuden tuolle puolen ja auttaa meitä olemaan akuutisti pelkäämättä eristäytyneisyyden tunteissa, kuten olemme menneisyydessä tehneet, jotta näkisimme paremmin toisen silmin ja ymmärtäisimme heidän näkemyksiään.
Ensimmäiset ajatukset iltapäivällä, keskiviikkona maaliskuun alussa 2006.
Rakkaudella, kuten aina, Mike”