27%

B106 Arkkienkeli Ratziel (Parasta ennen 10/2021)

Väri: vaalea oliivinvihreä/lila.
Väri sekoitettuna: lila vaaleanoliivinvihreillä hippusilla.
Tasapainopullon B106 avainasiat: Menneisyyden katkeruuden muuntaminen kohti hengen suloisuutta. Tietoinen osallistuminen tämän planeetan korkeampaan tarkoitukseen.
Pääteema: Sydämen sisäinen alkemia ja vastavuoroinen huolenpito.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri rintakehän ja solar plexus alueen tasolla sekä hiusraja.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 10/2021.
Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

30,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.
Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

”Pullon hankkimisen jälkeen alkoi tapahtua monia hyviä asioita. Iskiassärky loppui ja voimat palautuivat sairastelun jälkeen. Sain uuden työtarjouksen ja tein erään tärkeän ratkaisun. Löysin hyviä kirjoja kuten ”Omaa tietä etsimässä” ja katsoin leffan ”Avalonin usvat”, jonka teema sopii pullon sisältöön: Avalon on sumujen ympäröimä (vihreä) saari ja vain jumalatar pystyy raottamaan sumuverhoa sinne mennäkseen. Naiset hankkivat siellä taikavoimia vaikuttaakseen kansakunnan tapahtumiin.” – Salla

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B106, Arkkienkeli Ratziel:
”Rakkaat ystävät,
Kunnioituksella esittelen teille uuden pullon, Arkkienkeli Ratzielin syntymän. Se tuntuu ihmeelliseltä askeleelta eteenpäin.
Perjantaina 19. lokakuuta 2007 istutimme maahan kolmimetrisen kiven Shire farmilla sijaitsevan kuudennen chakran kohdalle. Yksi Ratzieliin liitettävistä symboleista sattuu juuri olemaan pystykivi. Tästä johtuen Ratzielilla ja tällä kivellä on erittäin vahva yhteys. Tämä on tavallaan osa Shire farmin aktivoimista suhteessa planetaariseen energiaverkkoon, valoverkostoon, joka kohoaa kohti uutta aikaa planeetallamme.
Ratziel on alkemian mestari, hänellä on kyky muuntaa ehdollistuneet kaavat sisäisen alkemian kautta kohti puhdasta kultaa. Värit tässä pullossa ovat maitomaisen tai sumuisen vaalea oliivinvihreä sumuisen violetin yllä. Se viittaa tilanteen ja olosuhteen tiedostamiseen, jossa ollaan tekemisissä menneen katkeruuden kanssa ja tämän kääntämiseen kohti hengen suloisuutta. Pullon yläosan sumuinen laatu, hieman oliivia naamioiden, on jo osa alkemiallista prosessia. Sillä on uskomaton tuoksu ja se on mielestäni yksi tuoksuvimmista pulloista koko Aura-Soma systeemissä. Se on samanaikaisesti virkistävä ja rentouttava.
Katkeruuden muuntaminen (menneisyyden kokemukset kohti hengen suloisuutta) voittaa ehdollistuneet kaavat, hellittäen ehdollisia esteitä kohti sisäisen viisauden perspektiiviä. Ilmassa on tunne siitä, että jotain uutta on syntymässä samanaikaisesti uuden Shire farmilla sijaitsevan pystykiven kanssa sekä Dev Aurassa ympäri maailmaa kokoontumassa olevien maahantuojien kanssa. He ovat sattumalta täällä, tässä ajan hetkessä jakamassa Ratzielin energiaa ja syntymää. Kolme merkkiä siitä, että jotain uutta on syntymässä. Kuinka tämä arkkienkeli, joka auttaa meitä tuomaan esiin lahjamme ja voittamaan haasteemme, mahdollistaa jollain tavalla valoverkoston laajenemisen ihmisen ja planetaarisen energiaverkon kautta?
Ratziel on myös henkilökohtaisen voimistamisen enkeli; auttaen meitä silloin, kun olemme vetäytyneet tilanteista ja olosuhteista, joissa olisimme ehkä astuneet eteenpäin. Ratziel kannustaa meitä tekemään oikein, ilmaisemaan tarvittavan, ottamaan roolin osana ratkaisua ennemmin kuin olemaan epäsuorasti osa ongelmaa. On oikein sanoa, että menneisyyden karmisten siementen kanssa tekemisissä oleminen kertoo mahdollisuudesta voittaa tai muuntaa nuo siemenet joksikin myönteisemmäksi. Tämä on seurausta siitä laadusta, jonka tuomme jokaiseen hetkeen mitä tahansa tehdessämme; olla läsnä hetken ihmeessä eikä kadottaa omaa itseään.
Nämä ovat ensimmäisiä ajatuksiani ensimmäisinä hetkinä Ratzielin syntymän jälkeen. Toivon, että saatte tunteen Ratzielin merkityksestä ja tärkeydestä sekä maailman laajuisesti että yksilöllisesti suhteessa tämän arkkienkelin syntymään tänä otollisena hetkenä planetaarisella matkallamme.
Rakkautta ja valoa, Mike”