27%

B109 Arkkienkeli Zachariel (Parasta ennen 07/2022)

Väri: magenta/keskisävyinen oliivinvihreä.
Väri sekoitettuna: oliivinvihreä magenta pilkuilla.

Tasapainopullon B109 avainasiat: Uusi käsitys toivosta ja myönteisyydestä sekä luovuuden stimulointi.
Pääteema: Vilpittömyys rakkaudessa – irtipäästäminen, olemme jo anteeksiannettuja.
Voimalause: Vapautan katkeruuden ja luotan pyhään suunnitelmaan.
Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri sekä sydämen että solar plexuksen alueen tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

30,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 07/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B109, Arkkienkeli Zachariel:
”Zachariel tuo uudenlaista toivoa ja optimismia sekä herättää luovuuden. Menetetyn luottamuksen tilalle tulee uutta varmuutta.
Tämän arkkienkelin syntymä liittyy Kuningas Arthuriin ja se vaikuttaa solar-puoleemme, joka työskentelee läheisesti Kuthumin kanssa ja toimi myös inspiraationa Pythagorakselle. Polariteettien tasapaino tavalla, joka luo tunteen yhdentymisestä.
Piilotettu rauha, sininen/sininen (B2) varmentaa Zacharielin rauhan arkkienkeliksi ja liittyy myös Tzadkieliin (B99). Palauttaa omanarvontunteen siinä suhteessa kuin se on menetetty.
Egyptissä hänet tunnettiin Amunina. Hän antaa syvälle tasolle ulottuvan suojan ja harmonian, sekä näyttää meille uudenlaisen vision – näköalan tulevaisuuteen.
Tämä arkkienkeli tukee symmetriaa ja harmoniaa sekä geometriassa että omissa ajatuksissamme ja kehityksessämme. Hän voi auttaa saavuttamaan harmonian ja tasapainon tunteet takaisin sekä selkeyttämään ajatuksia, joissa on ollut hämmentyneisyyttä. Siten hän luo mahdollisuuden tasapainottaa uudelleen järjestelyn hengessä ne aivojen toiminnot, jotka ovat olleet epätasapainossa.
Pullossa on myös Jupiterin ja Zeuksen energiaa, jolloin se herättää laajentumisen, luovuuden ja uudelleen yhdistymisen. Tämä kaikki kasvattaa aurinkokeskeistä näkökulmaa ja antaa mahdollisuuden kunnioittaa nykyhetkeä väylänä ikuisuuteen. Ihminen astuu ”tässä ja nyt”-tilaan intuitioon, sisäiseen opetukseen, pohjaavan optimismin kanssa.

Syvempiä ajatuksia:
Tässä pullossa ylhäältä tuleva rakkaus (magenta) tukee päästämään irti menneisyyden katkeruudesta (oliivinvihreä). Katkeruus ei ole vain henkilökohtaista, eikä liity pelkästään pelkoihin tunteen ympärillä, vaan sillä on juuret solutasolla ja esi-isiltä perityssä tilanteessa. RNA/DNA:ssa on kaavoja, jotka ilmentävät menneisyyden katkeruutta. Ymmärrys siitä, että vain ylhäältä tuleva rakkaus ja armo voi meihin tullessaan auttaa pettymyksen, petetyksi tulemisen tunteissamme, sekä sisäisissä ristiriitaisuuden tunteissa.
Miten me yksilöllisesti suhtaudumme noihin tuntemuksiin, kun ne nousevat kollektiivista – esi-isien juuriin tai henkilökohtaisiin pettymyksiin rakkaudessa? Huolimatta siitä, kuinka oikeutetulta katkeruutemme tuntuu ja huolimatta siitä, että meistä tuo kaikki tuntuu jonkun toisen syyltä. Mitä teemme tunnistaessamme osallisuutemme tunteisiimme? Me kiellämme kaikkiallisen rakkauden, tuen, joka on meitä varten ja rakkauden, joka on perusta, jolla kävelemme.
Ainoa tie uuteen toivoon, rakkauteen, välittämiseen ja lämpöön, on päästää irti peloistamme. Tässä irtipäästämisessä voimme tunnistaa, miten syvällä sisimmässämme oleva katkeruus tulee päätökseensä, kun suhtaudumme rakkaudella, välittämisellä ja lämmöllä pieniin asioihin arjessa. Etsimämme ratkaisu katkeruuteen on löytää välittäminen pikkuasioita kohtaan.
Magenta energia vaikuttaa perheryhmään, jota voidaan kutsua ’tähtikuvioksi’ ja johon projisoimme itsemme maailmassa. Tähän ydinperheeseen voi nyt vaikuttaa toivo ja uusi henki, joka vaikuttaa tilanteissa. Ehkä tämän vuoksi magenta sävy on tässä pullossa hieman enemmän pinkkiin vivahtava, kuin väri, jota olemme aiemmin kutsuneet magentaksi. Sitä voidaan kutsua uudeksi magentaksi, samoin kuin oliivia uudeksi oliivinvihreäksi, koska se pyytää meitä päästämään irti. Päästämään irti kaikesta mihin olemme tottuneet turvautumaan, mikä on luonut vaikeuksia meille ja toisille, kun olemme joutuneet näihin ’oliivin’ kokemuksen herättäneisiin tilanteisiin.
Oliivinvihreä prosessi on aina katkeruudesta irtipäästämistä. Siinä oliivi käy läpi muuntumisen paljastaakseen kullan sisällään. Se on alkemiallinen mahdollisuus ratkaista oliivinvihreään liittyvä tuska ja löytää todellinen hengen ihanuus tämän paljastaessa itsensä uudistuneena. Uusi toivo, uusi heräävä voima, joka nousee meistä itsestämme.
Numero 109 pienenee laskemalla 10 + 9 = 19 (tarot: menomatka auringosta, paluumatka tulee pullossa 97).
Numero 19 = 1 + 9 = 10 (menomatka), 88 (paluumatka).
Numeroiden 10/88 yhdistelmä kertoo Karmasta ja Dharmasta.
Tämä on voimakas pullo, joka vaikuttaa karmisiin siemeniin. Siemenet voi havaita tarkkailemalla elämässään mitä tapahtuu jokaisessa hetkessä. Miksi uskomme niin voimakkaasti, että ajatuksistamme ja tunteistamme vastaavat siemenet juontuvat vain omista kokemuksistamme? Miksi emme harkitse sitä vaihtoehtoa, että nuo ajatukset voivat nousta vanhempien ja isovanhempien perintönä tai jopa esihistoriallisista juuristamme?
Kun koemme katkeruuden ja mustasukkaisuuden tunteita tai halua olla toisessa paikassa, näemme itsemme oman kokemuksemme tuotteina. Emme näe sitä, kuinka olemme tulleet tänne muuntajiksi.
Meidän tulee päästää irti peloista astuaksemme uuteen tilaan, jossa voimme vastaanottaa armon, ylhäältä käsin tulevan rakkauden, rakkauden pienissä asioissa.
Pullo 109 on myös pullo 19 (10 + 9). Pullo 19 liittyy aurinkoon, solar-energiaan, kuninkaaseen itsessämme, yhteyteen Arthurin kanssa. Äskettäin Uisneachissa, Irlannissa vierailevalla ryhmällä oli mahdollisuus istua valtaistuimelle Lughs Moundissa (Valon kukkula). Tästä kokemuksesta tuli osa Zacharielia, koska pullo oli tuolloin keskellä syntymisprosessiaan.
Pullon kautta on mahdollista ymmärtää, että olemme oman valtakuntamme kuninkaita kehomme temppelissä. Istumme valtaistuimella itsessämme ja olemme valmiita vastaanottamaan valon tuoman inspiraation ja kaikkiallisen rakkauden. Välittämisen ja lämmön muodossa ylhäältä tuleva valo voi auttaa hoivaamalla meitä vastuunottamisen prosessissamme. Se antaa myös voimaa vastata tilanteisiin, joista löydämme itsemme, kun alamme tunnistaa todellisen kuninkaan sisältämme.
Kuningas on se taho, joka auttaa kaikkia kehon prinssejä ja herroja järjestäytymään. Nuo prinssit ovat kehon elimiä, meridiaaniyhteyksiä, energiakanavia, jotka ovat yhteydessä toisiinsa kehon, oman valtakuntamme, äärilaidoille asti. Kuningas symbolisoi sisäistä hallitsijaamme. Oman valtakuntamme, koko olemuksemme ja maailmamme hallitsijaa. Voimme istua valtaistuimellamme ja tietää, että laskeutuminen tässä hetkessä tapahtuu valoon laskeutumisena, nyt-hetkessä, tässä ja nyt.
’AURA’-sanan keskellä oleva ’UR’ tarkoittaa valonlähdettä, meidän solar-puoltamme. ’SOMA’ tarkoittaa kuunvaloa, ja on myös synonyymi Aura-Soma valokeholle, jonka kaiku Zachariel tasapainopullo on. Auringon ja kuun yhdistyminen meissä itsessämme.
Kun tarkastelemme tätä, katsomme tulevaisuuden mahdollisuuksiin, joissa omassa itsessämme rentoutuminen saa erilaisen sävyn. Se tuo kyvyn vastata mihin tahansa kohtaamiimme tilanteisiin. Samaistummeko menneisyyden kaavoihin vai haluammeko avata itsellemme uuden mahdollisuuden? Mahdollisuuden, joka liittyy välittämiseen, lämpöön ja rakkauteen. Päästämällä irti menneisyyden katkeruudesta ja peloista muuntuminen kullaksi voi alkaa. Kaikesta siitä irtipäästäminen, mikä ei tule luonnostaan.
Yksilöllistymisen prosessin aikaan aiemmin tällä viikolla ryhmä vieraili Irlannissa Cat Stonella. Me näimme kuinka tuo kivi ilmentää neljää ilmansuuntaa: pohjoista, etelää, itää ja länttä. Puhuimme paljon nyt-hetkestä, valoverkkomatriisin viidennestä suunnasta/tasosta.
Mistä tahansa tilanteesta löydämmekään itsemme, tämä pullo on muistuttamassa meitä avautuvasta ’tässä ja nyt’ hetken ikuisuudesta, jossa voimme päästää irti ja heittäytyä hetkeen. Meidän on mahdollista tulla nykyhetkeen kaikkien tilanteidemme kanssa. Päästämällä menneestä irti jokainen hetki on uusi ja raikas. Tekemällä niin, kohtaamme myös muut ihmiset heidän uutuudessaan ja raikkaudessaan sen sijaan, että heijastaisimme heihin tulevaisuutta tai rasittaisimme heitä sillä, miten näimme heidät menneisyydessä.
Ainoa paikka, jossa voimme ratkaista mitään on nykyhetki. Ainoa paikka, jossa voimme saattaa jotain päätökseen itsessämme, on tässä ja nyt. Tässä hetkessä näemme nykyhetken niin kuin se on.
Oliivinvihreän tuoma totuus on toivo. Toivo heräämisen voimasta, joka on meissä jokaisessa sisällämme. Voima, jossa magentan energian välittäminen ja lämpö hoivaa meitä ylhäältä käsin ja antaa sielullemme tilaa inkarnoitua yhä täydemmin.
Rakkaudella ja valolla, Mike Booth”