27%

B110 Arkkienkeli Ambriel (Parasta ennen 06/2022)

Väri: vaalea ruusunpunainen/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.

Tasapainopullon B110 avainasiat: Ystävällisyys ja rakkauden suojelevan energian yhteys.
Pääteema: Mahdollisuus löytää hoiva, lämpö ja myötätunto oman itsemme eri osa-alueita kohtaan herätessämme totuuteen oman itsemme syvyyksissä.

Voimalause: Rakastan itseäni sellaisena kuin olen. Päästän irti kaikesta, mikä ei ole rakkaudesta minussa.

Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: Kaikkialle kehoon, koko kehon ympäri.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

30,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 06/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.

”Aloitin Aura-Soma Equilibrium tasapainopullo Arkkienkeli Ambrielin käytön pari viikkoa sitten. Kesti noin 10 päivää ennen kuin todella huomasin mitä tapahtuu. Aloin näkemään näitä outoja unia, joissa tunsin ahdistusta, pelkoa ja vihaa. — . Arkkienkeli Ambriel tasapainopullo auttoi minua ymmärtämään, että unet, joita minulla oli, olivat heijastuksia tukahdutetuista muistoista, asioista, jotka tapahtuivat, kun olin nuorempi. Osa näistä muistoista oli asioita, joista en ollut ylpeä. Näin, että ahdistuneisuus, pelko ja viha, joita koin unissani, tulivat suuresta itsevarmuuden ja itsearvon puutteesta sekä pelosta, jota minulla oli, kun olin nuorempi. Arkkienkeli Ambrielin ruusunpunainen tarjoaa ehdottoman rakkauden, joka kantoi ja tuki minua tukahdutettujen tunteiden ja muistojen ilmetessä. Syvä magenta auttoi loistamaan valoa kaikkiin osiin minussa, jotka halusivat olla vapaita, ja paljastaa lahjani. Pystyin ymmärtämään ja antamaan anteeksi nuoremmalle itselleni helpommin ja lopulta päästämään irti menneestä, joka rajoitti minua. Pullon käytön jälkeen minulla on todellinen tunne itseni rakastamisesta ja hyväksynnästä.” – Evelyn