27%

B111 Arkkienkeli Daniel (Parasta ennen 03/2022)

Väri: keskisävyinen indigonsininen/keskisävyinen oliivinvihreä.
Väri sekoitettuna: syvä sinivihreä.

Tasapainopullon B111 avainasiat: Oman identiteetin löytäminen, totuus ja harmonia. Sydämellisen kommunikaation selkeys. Arkkienkeli Daniel tukee meitä päästämään irti menneisyyden kivusta, pelosta ja petoksista. Hän innostaa meitä muuttumaan itsessämme ja suhteessamme maailmaan muodostaen siten terveitä suhteita kaiken kanssa.
Pääteema: Tasapainon palauttaminen sisäisten ja ulkoisten suhteiden välillä.

Voimalause: Katkeruudesta irtipäästäessäni astun eteenpäin selkeydellä ja näkemyksellä.
Muuta: Kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: Hiusraja ja sydämen sekä solar plexuksen alue.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

30,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

HUOM! Tämä pullo on alennuksessa, koska sen parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika (BBE) on 03/2022. Energisoitujen Aura-Soma tuotteiden puitteissa kyseinen päivämäärä ei ole ehdoton käytön lopettamisen ajankohta. Tuotteessa saattaa kuitenkin olla pieniä puutteita ulkonäössä, kuten lievää filmiä öljyosan pinnalla tai hieman haalistuneita värejä, mutta mikään näistä ei vaikuta tasapainopullon energeettiseen sisältöön.