B111 Arkkienkeli Daniel

Väri: keskisävyinen indigonsininen/keskisävyinen oliivinvihreä.
Väri sekoitettuna: syvä sinivihreä.

Tasapainopullon B111 avainasiat: Oman identiteetin löytäminen, totuus ja harmonia. Sydämellisen kommunikaation selkeys. Arkkienkeli Daniel tukee meitä päästämään irti menneisyyden kivusta, pelosta ja petoksista. Hän innostaa meitä muuttumaan itsessämme ja suhteessamme maailmaan muodostaen siten terveitä suhteita kaiken kanssa.
Pääteema: Tasapainon palauttaminen sisäisten ja ulkoisten suhteiden välillä.

Voimalause: Katkeruudesta irtipäästäessäni astun eteenpäin selkeydellä ja näkemyksellä.
Muuta: Kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: Hiusraja ja sydämen sekä solar plexuksen alue.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 03/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B111, Arkkienkeli Daniel:
”Joissain kirjoituksissa sanotaan, että Daniel on karkeasti kolmenkympin puolivälissä, sangen pitkä lähes kaksimetrisenä ja hänellä on kirkkaanvihreät silmät sekä pellavaiset kiharat. Danielin alkuperästä ei puhuta, tämä liittyy jollain tapaa siihen, mistä hän tulee ja miten, joka on tietyllä tavoin käsittämätöntä.
Daniel auttaa meitä erottelemaan sen, mikä on totta ja mikä ei. Tämä on yksi hänen päätarkoituksistaan: keskittää unelmamme ja aikomuksemme tavalla, joka auttaa meitä aineellistamaan nuo aikeet ja unelmat sangen aktiivisella tavalla ilman energian menetystä tai ajan tuhlaamista.
Daniel tuo mukanaan myös kommunikaation, joka virtaa vaivatta ja ilman rajoituksia auttaen poistamaan vaikeuksia siellä, missä innokkuus ja nopea ajattelu johtavat käsittämättömään. Hänen työnsä puheen ja viestinnän selkeyden kanssa on hyvin tärkeää siinä, miten myötätuntoa ja todellista tunnetta voidaan välittää. Jos löydämme tavan olla myötätuntoinen itseämme kohtaan, voi tämä myötätunto ehkä vuotaa yli maailmaan. Daniel on erittäin paljon tekemisissä auttamisessamme avustaen meitä olemaan myötätuntoisia omaa itseämme kohtaan.
Daniel voi auttaa meitä olemaan oikeassa tilassa, vain olemaan oma itsemme ilman, että käyttäytyisimme eri tavalla eli sallien itsemme olla sitä, mitä olemme vaikka tilanne tai olosuhde olisi meille erittäin tärkeä.
Daniel tuo tunteen todellisesta helppoudesta olemukseen sinne, missä tietyt jännitykset ovat olleet, siten hän voi auttaa hajottamaan nuo hienovaraiset ahdistukset. Monet eri tilanteet, jotka yhdistetään laillisuuteen tai oikeudellisiin asioihin, kuuluvat myös hänen vastuualueeseensa sekä hänen tapaansa olla. Eräitä Danielin aikomuksia on vaikea sovittaa inhimilliseen toimintaan, koska rakkauden ja kaikkien sen laatujen välittämisen arkkienkeliä (mikä suurimmaksi osaksi on hänen vaikutuspiiriään) on ihmisen vaikea ymmärtää.
Missä on ollut onnettomuus tai vaikeuksia, on mahdollisuus tuoda mikä tahansa noiden ongelmien aiheuttaja hänen armoonsa ja hänen kykyynsä tuoda rauhaa ja hyvinvointia. Missä olemme olleet epävarmoja omasta identiteetistämme ja missä tuo identiteetti on kadonnut tai sitä on käytetty väärin, Daniel auttaa meitä löytämään identiteettimme oman itsemme syvyyksistä.
Danielin ominaisuuksiin kuuluvat myös totuus ja harmonia. Hän auttaa meitä näkemään tilanteet oikein, näkemään ne kirkkaassa valossa, jotta voimme toimia mahdollisimman asianmukaisesti. Missä on ollut petosta ja vaikeuksia viestinnässä, sinne hän tuo selkeyden, luoden valoa piilotettuihin manipulaatioihin ja siten selvyyttä suhteisiin. Tämä on merkittävä Danielin aspekti.
Daniel on vartija ja suojelija ja merkittävä osa hänen roolistaan on meidän jokaisen suojelusenkelin tukeminen jollain tapaa. Viime aikoina suuri osa siitä, missä hän on ollut mukana, on ollut auttaa galaksien välisen aikamatkailun perustamisen valvonnassa arkkienkelien siirtämisessä galaksilta toiselle, jopa universumien välillä.
Daniel liitetään smaragdisydämeen ja yksi hänen yhteyksistään ajatellaan olevan olla osa ryhmää nimeltään ’Smaragdi Arkkienkelit’, jotka innoittavat holistiseen ja rauhalliseen elämäntapaan ihmisten valtakunnassa maaolennon ja maapallon energioiden kanssa tässä ajan hetkessä.
Daniel on tarjonnut energioitaan tälle tasapainopullolle uuden jakson merkkinä ajassa. Kuten tiedämme, olemme aloittamassa uutta ajansykliä ja osittain siksi Daniel ilmenee tässä pullossa tällä hetkellä. Arkkienkeli Mikael ja muut arkkienkelit, kuten Gabriel, ovat kutsuneet hänet avuksi siirtymään, jota maa ja kollektiivinen ihmisyys käyvät läpi tässä ajan hetkessä. Voimme erityisesti ajatella häntä suhteessa smaragdisydämeen, harmoniaan ja rakkauteen maapallon verkkojärjestelmän ja oman energiasysteemimme välillä sekä siinä, kuinka se on suhde syvällä rakkauden tasolla. Daniel omaa sangen syvän venuslaisen yhteyden ja yhdistymisen uudistuneiden vastarinnan voimien kanssa.
Jos Daniel ilmaantuu konsultaatiossa, voit olla varma, että se on osoitus siitä, että läheiset suhteet, avioliitto tai kumppanuus ovat ensisijaisia huolenaiheita – selkeys suhteissa.
Suhteessa mikrokosmiseen olentoon Daniel ilmentyy myös mahdollisuutena päästää irti hengityksen kautta. Hengittää sisään taivaallista rakkautta, hengittää sisään myötätuntoa, hoivaa ja lämpöä sekä hengittää ulos tuskaa, pelkoa, kipua ja petoksia menneisyydestä, mahdollistaen meidät löytämään tunteen uudesta kirkkaudesta. Daniel tukee meitä löytämään paremman tien, olemaan tilanteessa, missä emme tunne ilmeisen rakkauden olevan tarvitsemamme, haluamamme tai ansaitsemamme rakkaus. Daniel huolehtii myös inspiraatiosta muutosta kohtaan sekä itsessämme että suhteessamme maailmaan.
Ensiajatukseni.
Paljon rakkautta, kuten aina, Mike Booth”