B112 Arkkienkeli Israfel

Väri: turkoosi/keskisävyinen indigonsininen.
Syntymäaika: klo 12.12 14.12.2014

Tasapainopullon B112 avainasiat: Selkeys iloisessa luomisessa. Todellisen tarkoituksemme etsiminen.
Pääteema: Päästäessämme irti matkalla itseämme kohti, havaintomme tulevat selkeämmiksi.

Voimalause: Kommunikoin todellisen itseni kanssa, jotta tulen Tieksi ennemmin kuin tulen tielle.

Muuta: Kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2022.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B112, Arkkienkeli Israfel:
”Tasapainopullossa B112 voimme nähdä syvän yhteyden Delfiinipulloon (B33), turkoosin ja kuninkaansinisen värin kautta. Voimme tavallaan nähdä (1 + 1 + 2 = 4) 4 Delfiinipulloa tässä tasapainopullossa B112. Kertomalla numeron 33 4:llä saamme luvun 132, joka on tämä pullo plus Tähtilapsi pullo B20 (112 + 20 = 132). Tämä resonoi jossain kuin Delfiinipullo ylösalaisin, joka tarvitsee Tähtilapsen pelastuksen tuomaan sen olemassa olevaksi. Tämä pullo kertoo myös niistä, jotka etsivät todellista tarkoitustaan – miksi he ovat täällä ja kuinka päästä kosketuksiin sen kanssa, mitä heiltä pyydetään.
B112 on myös St Germain (B56) tuplana (56 + 56 = 112). (5 + 6 = 11, 5 + 6 = 11) St Germain omaa voimakkaan muuntumisen ja synkronisuuden viestin, jonka voimme nähdä myös näissä Israfelin muistiinpanoissa. Numerot 5 ja 6 muodostavat numeron 11, joka näyttäytyy porttina, joten kaksi kertaa 11 on tuplaportti.
Tämä numerologia on tärkeä muistiinpanojen aloitus.
Perinteisesti Israfel tunnetaan energeettisesti erittäin voimakkaana arkkienkelinä, joka käsittää Logoksien luovan puolen, maskuliinisen/feminiinisen jumalan/jumalattaren sekä luovuuden, jonka he ilmaisevat sydämen kommunikaation kautta laulussa ja tanssin kautta juhlinnassa.
Meitä kaikkia koskettaa usein se, mitä kommunikoidaan musiikin ja laulun kautta. Avamaalla sydämemme äänen kautta, Israfel mahdollistaa tämän sielun musikaalisen kommunikaation tunteen.
Tämä transformaationallinen aspekti tässä pullossa on oleellinen ymmärtääksemme, mitä tällä arkkienkelillä on tarjottavanaan. Kun lähdemme liikkeelle tanssiaksemme jonkin rytmin, tietyn musikaalisen yhdistelmän koskettaessa meitä, saavumme liikkeeseen, juhlintaan, joka on eräs Israfelin inspiraatioista.
Israfel on trumpetin puhaltaja ja samaan tapaan kuin arkkienkeli Gabrielin kanssa, heräämme siihen, mitä meissä on tähden syvemmillä tasoilla. Voimme nähdä tässä yhteyden väreissä: kuninkaansinisen vastaväri on kulta – kuninkaansininen Israfelissa ja kulta Gabrielissa (B95).
Nähdessämme kuninkaansinistä missä tahansa tasapainopullossa, saatamme ajatella seurauksia kuninkaansinisen ja kullan yhteydestä, jossa kulta yhdistää meidät kaikkiin energiakeskuksiimme. Siten on myös Israfelin kanssa. Pullon yläosassa, koskettaessamme tietoisesti turkoosia yksilöitymisen prosessia, joka on sydämien luova kommunikaatio, olemme myös paikassa, jossa voimme koskettaa sitä, mikä sijaitsee kultaisessa tähdessämme: todellinen itsen kommunikaatio kauttamme siten, että meistä tulee Tie omien Logoksien uudelleen aktivointiin itsessämme.
Tämä aika ajassa on kriittinen muutokselle, jotkin näistä muutoksista saattavat edustaa arvoisiaan haasteita ja toiset voivat tuoda mahdollisuuden asioiden yhteentulemiselle uudessa järjestyksessä. Israfel kehottaa meitä pyytämään enkelten tukea tämän siirtymän aikana. Isfrael auttaa meitä kutsumaan todellisella äänellämme, sydämen äänellä tähden kautta, tavoittaaksemme minkä tahansa enkelin, joka on valmis työskentelemään kanssamme tervehtiäksemme rakkaitamme.
Israfelia on sanottu myös serafiksi, kutsuttaessa hänen nimeään sanotaan viidennen portin avautuvan ja tämä muistuttaa minua yhteydestä irtipäästämisen viidenteen tasoon. Energia, joka tulee tasapainopullon B65 violetti/punainen kautta (taivas maan päällä potentiaali, jossa pää on taivaissa ja jalat maassa), on läsnä viidennellä portilla. Viides portti liittyy myös kurkkuun (5. chakra) ja energiaan, joka liikkuu sitä kautta, Israfelin turkoosin tukemana.
Tasapainopullon B112 voidaan ajatella auttavan tietämättömyyden poistamisessa – sen poistamisessa, mikä on tiellämme, mikä hämärtää edessämme olevaa. Joskus tämä käsite esteestä, jonka yli on päästävä, omaa yhteyden lohikäärmeeseen: voimme ajatella Israfelin haihduttavan kielteisen yhteyden lohikäärmeen energiaan ja tuntea tässä syvän yhteyden arkkienkeli Mikaeliin. Israfel on esitetty yhtenä uusimmista enkeleistä arkkienkeleiden keskuudessa.
Israfel tukee mahdollisuutta meidän piirtää todellinen luontomme, todellinen oma itsemme, meidän transsendenttinen todellisuutemme olevaiseksi: tässä voimme nähdä transmutaation, josta puhuimme tasapainopullon B56 kohdalla. On olemassa tunne uudelleensyntymisestä Israfelin kanssa, tämän uudelleensyntymisen on laittanut alkuun arkkienkeli Gabriel.
On olemassa yhteys myös islamiin ja profeetta Muhammadiin. Israfel oli arkkienkeli, joka tuli Muhammadin luokse voimaannuttaakseen häntä hänen matkallaan profeettana.
On neljä enkeliä, joita pidetään kaikkein pyhimpinä sufi perinteissä: Gabriel, Mikael, Azreal ja Israfel. Vain yksi näistä neljästä arkkienkelistä, joka palasi lähteelle ja jonka kerrottiin olleen menestyksetön, oli Azreal.
Israfel kykenee ilmentymään samanaikaisesti ja synkronisesti monessa paikassa samaan aikaan. Hän on herättävä arkkienkeli uuteen aikaan – hän on saatavilla niille, jotka ovat nukkuneet, herättäen siihen todellisuuteen, mitä heiltä pyydetään, mihin he suostuivat ennen tähän inkarnaatioon tulemistaan. Tämä on se aspekti, joka voi auttaa meitä vapautumaan ehdollistamisen narkoosista ja voi tukea meitä heräämään juhlistamisen hetki hetkeltä potentiaaliin.
Hyödyllinen asia arkkienkeli Israfelissa on apu, jota vastaanotamme omaamiemme kykyjen paljastamiseksi ja olla täysin olennossa, joka olemme. Meidän on aika nähdä upeus lahjoista, joita olemme pyytäneet ja jotka meille on annettu. Erityisesti käyttää luovuuttamme, miten tahansa se meille ilmeneekään, jotta luovuus virtaa.
Islamissa Israfelin kirjaimellinen merkitys on ”palava”, hänellä on linkki Jerusalemiin ja Israfel yhdistetään vahvasti myös Moosekseen. Syvä yhteys enkelimäisesti Rafaelin kanssa on selkeä juutalais-kristillisessä kirjallisuudessa. Aura-Soma systeemissä Rafael on kuninkaansininen/ kuninkaansininen, B96. Kuninkaansininen ei esiinny kovin usein pullon alaosassa ja tämä korostaa Israfelin syvän selkeyden kyvyn merkitystä, joka löytyy kuninkaansinisen syvyyksistä. B112 voi sitten olla erityisen hyödyllinen suhteessa suruihimme ja kärsimyksiin, jotka liittyvät menetykseen ja mahdollistaa tekemään enemmän töitä irtipäästämisen kanssa.
Islamissa kerrotaan myös, että Israfel lähetettiin kolmen muun arkkienkelin, Gabrielin, Mikaelin ja Azrealin kanssa maapallon neljään nurkkaan keräämään tomua ja tästä tomusta syntyi Adam Kadmon (tunnetaan Kabbalassa ’alkuperäisenä ihmisenä’). Koko yhteys neljään kulmaan tunnetaan muissakin perinteissä Israfeliin viitaten, hän kykenee siipineen koskettamaan jokaista pilaria, jotka tukevat olemassaolon perustuksia. Israfelilla on myös syvä yhteys Thoth jumalaan (mielen jumala – äly, ajattelu, järki ja logiikka) sekä Anubikseen (Pyhän maan hallitsija) egyptiläisessä perinteessä.
Tiedämme myös, että Israfelilla on jotain tekemistä Aura-Soma systeemin ytimen kanssa – ydin, joka liittyy valokehon rakentamiseen ja kullan alkemiaan meissä – valmius katsoa sitä, mitä meiltä pyydetään ei ole aina helppo tie.
Viimeinen huomio liittyy astrologiaan ja tämän syntymän aikaan: kesäkuun 24. päivä 2012 ja maaliskuun 16. päivä 2015 välisenä aikana Uranus ja Pluto ovat olleet neliössä seitsemän kertaa ja jokaisella neliöllä on palanen tarjottavanaan Vesimiehen aikaan. Kuudes näistä neliöistä tapahtuu 14.-15. joulukuuta, osa astrologeista näkee tämän neliön teemana ’vision saavuttamisen’. Tämä on synkroninen Israfelin viestin kanssa: herääminen omaan todelliseen itseen. Lisäksi Aura-Soman astrologisissa attribuutioissa Uranus liitetään turkooseihin pulloihin (43, 62, 45 ja 75), samalla vision teema yhdistetään kuninkaansiniseen. Näiden Uranuksen ja Pluton välisten nelöiden aikana sanotaan, että meitä kutsutaan rakentamaan uusi maailma, joka perustuu Israfelin tukemalle totuudelle, kuten edellä mainittuna hän sallii muutoksen mahdollisuuden asioiden uudelle järjestykselle.
Rakkaudella, kuten aina, Mike”