B113 Arkkienkeli Cassiel

Väri: smaragdinvihreä/keskisävyinen oliivinvihreä.
Tasapainopullon B113 avainasiat: Tietoisuus, joka inspiroituu rakkauden kautta.
Pääteema: Kun katselemme, sitten uusi suunta ja uusi tila avautuvat irtipäästämisen myötä.
Voimalause: Löydän tilaa itselleni, jotta voin tehdä sen, mitä minun tarvitsee tehdä.
Muuta: Kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 06/2023.
Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B113, Arkkienkeli Cassiel:
”B113 Arkkienkeli Cassiel liitetään Saturnukseen. Cassiel hallitsee sapattia tai lepopäivää, pohdiskelutaukoa viikollamme. Smaragdinvihreä/keskisävyinen oliivinvihreä kombinaatio tuo yhteen matkan solar plexuksesta kohti sydäntä. Se antaa meille mahdollisuuden tehdä siirtymä uudelle toivon tasolle päästäessämme irti menneisyyden pettymyksistä. Kauna ja katkeruus muuttuneena – ei toiveajatteluna vaan uutena toivon tunteena.
Cassiel nähdään usein Tarkkailijana, jonka voimme ajatella Aura-Soma näkökulmasta samana energiana kuin havaitsemme korallissa tai vaaleassa korallissa. Tavallaan Cassiel katselee sen sijaan, että olisi aktiivinen tai puuttuisi ihmisen olemassaolon olosuhteisiin, ellei häntä kutsuta. Kabbalistisissa teksteissä mainitaan erityisesti, että Cassiel ei saa sekaantua meidän ihmisten valtakuntaan.
Mikä on todella tärkeää Aura-Soma näkökulmasta on se, että tarvitsemme tukea, varsinkin tällä hetkellä siihen, että totuus, joka sijaitsee sydämissämme, voi liittyä tarkkailuun, ’ei-tietämiseen’. Tämä voi tuntua melko monimutkaiselta lausumalta, mutta todellisena faktana se on sangen yksinkertaista. Sen tietäminen, että ’emme tiedä’, on olennaista. Se on jotain, joka avaa oven kiitollisuuden kautta, tyhjyyden tunteen läpi kohti syvää tunnetta jostain, joka on rakastetun tuolla puolen, kohti rakkauden lähdettä olemassaolossa. Tässä ajan hetkessä Cassiel edustaa jotain tästä energiasta, siitä kuinka voisimme olla vuorovaikutuksessa itsellemme tämän energian kanssa ’minä olen’ uudelleenarvioimisen kautta.
Uusi näkökulma henkisestä itseluottamuksesta on syntynyt.
Cassiel on myös arkkienkeli, joka liittyy solumuistin syviin tasoihin, erityisesti solumuistiin matriisin (engl. matrix) ympärillä tai käsitteissä, jotka ovat kaavoja jännitteistä, jotka ovat tuottaneet sydämen mukautumisen. Jos voimme kuvitella Cassielin rakkautena, joka on ’yli kaiken ymmärryksen’, rakkautena, joka on täysin ilman rajoituksia (rajaton) silloin Cassiel voisi auttaa meitä vapauttamaan sydänsurujamme, pettämisen tai pettymyksen tunteitamme.
Kabbalistisessa, juutalais-kristillisessä perinteessä arkkienkeli Cassieliin on turvauduttu ja hänen kanssaan on työskennelty hyvin paljon. Hän on arkkienkeli ilman vastuun kohdentamista tavalla, jolla se ilmaistaan kaikissa teksteissä. Sanotaan, että Cassiel on yksinelävä arkkienkeli eikä tavallisesti ole yhteydessä muihin arkkienkeleihin. Itsekseen ja melankolisena Cassiel vuodattaa vapautumisen kyyneleitä ja tuo syvän surun kautta uuden tunteen tilasta ja paikasta. Rauhankyyhkynen kuljettaa pois sen, mikä vaivaa meitä elämän areenalla. Suunnan selkiintyessä vaikeutemme muuntuvat rakkauden syvyyden kautta.
Osa Cassielin toiminnallisuutta, tullessamme lähemmäksi sydämen totuutta, on tunne syvästä yksinäisyydestä ja yksin olemisesta (engl. aloneness), joka englantilaisesta näkökulmasta on samankaltainen kaikkiallisen ykseyden kanssa (engl. all-one-ness). Tämä on osa tämän väriyhdistelmän energiaa. Yhdistyminen, uusi hengellinen avainlause, tunne ykseydestä yli perinteen tai muodon.
Voimme myös tarkastella Cassielia tulen arkkienkelinä, puhdistuksen tulena, tuli kuin alkuperäinen luominen. Tässä yhteydessä haluan mainita, että Aura-Somassa on olemassa tunne uudesta alusta, sama impulssi, joka oli siellä kaiken alussa. Uudelleen luotaus DOH oktaaviin, jonka kautta Aura-Soma alkoi – perustaa uudelleen uusia alkuja Aura-Soma järjestelmässä. On olemassa lukuisia samanaikaisuuksia tämän kanssa, liian monia tässä käsiteltäviksi, mutta riittää sanottavaksi, että tämä arkkienkeli on täällä tukemassa meitä ottamaan käyttöön alkuperäisen impulssin, joka toi Aura-Soman olevaiseksi: mitä annettiin Vicky Wallille, mikä inspiroitui hänen kauttaan tuossa ensimmäisessä DOH soinnussa yli kolmekymmentä vuotta sitten. Se kuuluu jälleen toisella tasolla inspiraation kanssa, jonka Cassiel tuo.
On myös tärkeää mainita, että Cassiel voi olla tasapainottaja suhteessa oman itsemme miespuolinen/naispuolinen aspekteihin, valo ja pimeys. Viisaus ja autuus, jotka sijaitsevat olemuksemme syvemmillä tasoilla.
Cassiel voidaan myös nähdä monissa kuvissa lohikäärmeellä ratsastavana kuninkaana ja myös samankaltaisena hahmona kuin tarotkortti Erakossa on kuvattuna, joten on mielenkiintoinen asia, että tämä arkkienkeli on syntynyt Neitsyen merkissä. Hän liittyy arkkienkeli Sandalphoniin. Kuten Sandalphon, joka lasten maailmaan tulemisen ja maailmasta lähtemisen prosessissa nähdään usein kyynelten enkelinä, pitää tämä paikkansa myös Cassielin suhteen.
Hänen viikonpäivänsä on lauantai (engl. Saturday) ja samalla tavalla kuin ajattelemme Anubista valvojana tämän ja seuraavan maailman välillä, voimme myös ajatella Cassielin jakavan tämän roolin. Kiinnostava viittaus, joka myös tulee mieleen on, että hän on Seitsemännen taivaan hallitsija, taivaista pyhimmän, joka majoittaa kirkkauden kruunua, josta huolehtivat muut seitsemän planetaarista arkkienkeliä. Muinaisen ja syvän viisauden Saturnuksen aika, kunnes Saturnus päätyi liian lähelle aurinkoa. Renkaat, jotka muodostuivat pikaisessa kaasumaisessa haihtumisessa jäätiköiden sulaessa kiihtyvällä vauhdilla.
Cassielin työ liittyy karmaan auttaen meitä läpikäymään karmisten oppiläksyjen tiivistymisen. Yksi hänen lahjoistaan meille on myös uusien mahdollisuuksien avautuminen maataloudessa ja siten löytää uusilla viljelymenetelmillä epäsuorasti suurempi yhteys maaolennon ja sen tarpeiden kanssa.
Hänen työnsä liittyy myös meditaatioon sekä auttaa meitä ymmärtämään ajan ja kuoleman välistä suhdetta.
On varmasti tietty määrä keskeisiä näkökohtia, jotka liittyvät Cassieliin, kuten hengellinen itseluottamus. Tämä luottamuksen tunne syntyy, kun ymmärrämme oman itsearvon todellisen luonteen. Vaikuttaa melkein vastakkaiselta tai paradoksaaliselta puhua hengellisestä itseluottamuksesta, kun mainitsin tämän tekstin alussa ’en tiedä’ tunteen ennemmin kuin ’tiedän’. Ehkä jossain tieto siitä, että emme tiedä, on luottamuksen tunne tähteemme, luottamus ydinolemukseemme ja siihen, kuinka se liittyy avautumiseen oliivin kautta kohti sydäntämme. Tämä itse asiassa tulee olemaan osa ymmärrystä, jonka Cassiel tuo meille tässä ajan hetkessä.
Aura-Soma systeemissä ajattelemme pulloa B10, vihreä/vihreä, karmana: niin niität kuin kylvät. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä nyt koemme, on seurausta menneisyyden teoistamme ja nyt luomme seuraukset sille, keitä vielä tulemme olemaan. On myös tärkeää, että ajattelemme totuuden olevan jotain, joka tuo iloa ja juhlaa. Osa Cassielin tehtävää tarkkailijana ei ole muodostaa mielipidettä siitä, mitä hän on nähnyt tai tuomita sitä millään tavalla vaan kokea mielihyvää havaitusta, riippumatta siitä, mitä katsotaan. Skenaarioille, jotka näyttäytyvät mielessä, annetaan tilaa paljastaa sisällemme piilotettu sininen taivas.
Eläin, joka liitetään Cassieliin, on varis tai korppi, joka druidien perinteessä yhdistetään kristusenergiaan monien muiden vaikutteiden lisäksi.
Cassiel tukee myös ikääntyviä ihmisiä, hän liittyy myös testamentteihin ja kuolemaan. Hänelle osoitettu kukka on valkoinen lilja ja myös Vickyn suosikkikukka eli orvokki.
Luulen, että hän on energeettisesti hyvin poikkeuksellinen tiettyjen kiviyhdistelmien vuoksi, jotka kutsuttiin esiin spagyric tinktuuroihin. Yllättävää, että turkoosi ja obsidiaani ovat yhdessä, erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä, kuten myös timantti ja onyksi. Vielä yksi kivi, joka on todella tärkeä suhteessa Cassieliin, on safiiri, erityisesti vaaleansininen tai keskisininen safiiri. Se on energiaa, joka yhdistää arkkienkelin muihin ominaisuuksiin, jotka ovat muuten piilossa. Se on kivi, joka voi todella auttaa tuomaan yltäkylläisyyden tunnetta, päästämään irti puutteen tunteesta tai näyttämään, mikä pitää paikoillaan toimintamalleja, jotka kieltävät itseltämme mahdollisuuden vauraaseen elämään.
Cassiel tuo meille myös mahdollisuuden mennä syvemmälle meditaatiossa, kohti karmisten kaavojen selkeyttämistä, kohti valaistuneempaa näkymää, joka auttaa tuomaan esiin todellisen henkisen syvyytemme. Cassiel voi auttaa tuomaan esiin selvänäköisyyden kyvyn. Kun ajattelemme smaragdinvihreää ja oliivinvihreää, emme välittömästi liitä niitä selvänäön laatuun, mutta ajatelkaamme panoraamisen tietoisuuden ymmärtämisen ehdoilla – kyky nähdä asioita, jotka ovat oman näkemyksemme rajoitusten tuolla puolen. Selvänäkö ja tietoisuus siitä, että kykenee asettamaan itsensä toisen asemaan on selkeys, jonka Cassiel tuo esiin: auttaa joku todella saamaan yhteys syvempään intuition tunteeseensa.
Voimme ajatella tätä arkkienkeliä ei ainoastaan Kohtuuden ehdoilla (113 = 14), vaan myös erityisesti suhteessa siihen, miten Cassiel voi tukea meitä ilmaisemaan totuuttamme, sekä yksilökohtaisesti että myös julkisessa yhteydessä. Sisällämme olevan viisauden ilmaisun kautta tuomme analyyttisen mielen ja korkeamman intuition tasapainoon. Tukien oman itsen rehellisen hiljaista ilmaisua, voimme rauhallisesti jakaa syvemmän tason viisauden, joka on sisällämme.
Emme erityisesti ajattele smaragdinvihreän ja keskisävyisen oliivinvihreän tehokkuutta suhteessa kurkkuchakraan, mutta tämä erityinen yhdistelmä tulee olemaan erittäin hyödyllinen tukosten ja esteiden selvittämisessä suhteessa kykyymme puhua selkeästi ja ilmaista sisäistä totuuttamme.
Cassiel kannustaa meitä etsimään eristyneisyyttä, jotta voisimme saada yhteyden meditatiivisen kokemuksen syvimpään tasoon. Hiljaisuuden löytäminen yksinäisyyden hengestä on mahdollinen keino päästää irti karmisista kaavoista.
Cassiel on terveyttä edistävä arkkienkeli, joka auttaa meitä saamaan yhteyden kauneuteen, joka on peräisin sisäisestä esenssistä, syvemmästä ytimestä itsessämme. Kun ajattelemme, kuinka kauneus on ilmaus aikeesta ja sisäisestä asenteesta, silloin Cassiel voi myös auttaa meitä pääsemään kosketuksiin tämän kanssa. Menneisyytemme kaavat suhteessa asenteeseemme puutteen kanssa, joka estää sielumme kauneutta toteutumasta, voidaan tunnistaa ja jättää taaksemme. Cassiel tuo meidät uuteen totuuden ja ihmeen tunteeseen runsaudessa, jota elämällä on tarjota.
Aiemmin tässä tekstissä on viittaus Cassieliin Erakkona taroteissa, joka liitetään astrologisesti Neitsyeen. Tarotkortti Kohtuus monissa tarotkuvissa liittyy tiiviimmin erääseen toiseen Cassielin aspektiin – Cassiel tunnetaan myös kohtuuden enkelinä. Kuvassa kohtuuden enkeli seisoo usein yksi jalka vedessä ja toinen maalla kuvastaen tietoisia ja tiedostamattomia näkökohtia, jotka ovat osa Cassielin ymmärtämistä. Se antaa käsityksen alkemiallisesta prosessista, kultaisten nesteiden kaatamisesta yhdestä maljasta toiseen.
Cassiel tunnetaan myös tyyneyden enkelinä.
Yksi Cassielin ominaisuuksia on myös se, että hän antaa meille mahdollisuuden tulla itsenäisemmiksi suhteessa siihen, kuinka samaistumme kuun kasvavan ja vähenevän vaiheen voimiin sen sijaan, että olemme niiden alaisia.
Cassiel tukee meitä seuraamaan sisäistä totuuttamme, joka auttaa meitä olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan, auttaen meitä erityisesti löytämään tien sinne, missä voimme ottaa yhteyden jumalaiseen – oikean paikan maan päällä tehdäksemme sen, mitä meidän on tehtävä liittyäksemme jumalaiseen suunnitelmaan, siihen mitä sovimme ennen kuin tulimme tähän inkarnaatioon.
Cassiel tunnetaan myös kaikkien niiden auttajana, joilla on ’veden pelko’ tai niiden, jotka eivät pidä vedestä. Cassiel on myös avuksi suhteessa veneisiin ja vesillä matkustamiseen. On kummallista, kuinka jotkin näistä attribuutioista toimivat, ottaen etenkin huomioon, että olemme seitsemän kymmenesosaa vettä – mitä se on, mitä pelkäämme, joka pysäyttää meidät ymmärtämästä totuutta itsestämme?
Rakkaudella, kuten aina, Mike”